Τα ημερήσια ωροσκόπια της Πέμπτης 16-04-15

Τα ημερήσια ωροσκόπια της Πέμπτης 16-04-15

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όλη σας η δυναμική διάθεση περιστρέφεται γύρω από θέματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η σημερινή ημέρα είναι προθάλαμος μεγάλων αλλαγών που μπορεί, αν κινηθείτε σωστά, να σας αλλάξουν την οικονομική σας κατάσταση με άκρως θετικό τρόπο. Πάντως σήμερα εξετάστε ενδεχόμενα αλλά μην πάρετε αποφάσεις, δεν υπάρχει εύνοια για τελειωτικές συμφωνίες σε κανένα επίπεδο. οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον πολύ αξιόλογο άνθρωπο, με έντονα ερωτικό χαρακτήρα. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Νιώθετε ότι ο εσωτερικός σας παλμός δεν συμβαδίζει καλά με τον παλμό των ανθρώπων γύρω σας. Θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, αλλά η καθημερινότητα σας βάζει ένα άχαρο χαλινάρι. Ενώ θα θέλατε να νιώσετε ερωτευμένοι, πρέπει να ασχοληθείτε με φορολογικά, με δάνεια, με πράγματα που θα τακτοποιήσουν το μέλλον σας κατά κάποιον τρόπο, αλλά σας φέρνουν κούραση και μια αίσθηση ματαιότητας. Στον έρωτα έχετε το μυαλό σας και την καρδιά σας, αλλά το σώμα σας κινείται σε διαδρόμους και γραφεία, αναγκαστικά. 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα αυτή, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, αλλά και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Είναι πολύ πιθανόν να ταξιδεύετε, όχι όμως για αναψυχή, ίσως επιστρέφετε στις υποχρεώσεις σας, με βαριά διάθεση. Συναισθηματικά βιώνετε αίσθημα απώλειας, κάτι έχει τελειώσει, κάτι σας έχει κόψει τον ομφάλιο λώρο με τις βεβαιότητες που νιώθατε. Θα πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με κάποιον τρόπο, θα πρέπει να φροντίσετε να ζήσετε την ημέρα σας έναρξη σημαντικών αλλαγών με θετικό πρόσημο, χωρίς αγκυλώσεις και προσκολλήσεις. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Σελήνη να είναι Κενή Πορείας όλη την ημέρα, η διάθεσή σας δεν έχει φάρο και πυξίδα. Δεν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ημέρα για να απολαύσετε απλές χαρές, μια βόλτα, μια επαφή με την φύση, αλλά όχι για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, να κάνετε σημαντικά ραντεβού ή να κλείσετε συμφωνίες και να βάλετε υπογραφές. Δείτε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, κλέψτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να ακούσετε μουσική, να δείτε φίλους, κάντε ίσως κι έναν μικρό προσωπικό απολογισμό, χωρίς εντάσεις. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε πολύ δυνατή ημέρα που σας υπόσχεται να φανεί καλή μαζί σας. Επαγγελματικά έχει έρθει η ώρα να κάνετε δυνατά ξεκινήματα, προσέχοντας να μην επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος, όπως για παράδειγμα να δίνετε την εντύπωση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα ακόμα και χωρίς πόρους, ή να δίνετε πολύ μεγάλη βάση σε υποσχέσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καλά. Συναισθηματικά είστε πιο ερωτικοί από ποτέ, αλλά ίσως η καθημερινότητα να μην σας επιτρέψει να ζήσετε τις όμορφες στιγμές που θέλετε. Το βράδυ σας όμως θα είναι πολύ εξεζητημένο και όμορφο. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Είστε κουρασμένοι και κάπως απόμακροι. Το σώμα σας έχει πολλά δικαιώματα, κυρίως στο θέμα του ύπνου, που τον έχετε στερηθεί και στην προσπάθειά σας να ξεκουραστείτε, ξεχνάτε ακόμα και στοιχειώδεις υποχρεώσεις. Κάτω από το βάρος της κούρασης θα είστε αφηρημένοι και πιθανόν να λησμονήσετε ραντεβού και υποχρεώσεις. Μεγάλη προσοχή σε ζητήματα οδήγησης, ακριβώς λόγω της κούρασης που νιώθετε. Συναισθηματικά σας απασχολούν θέματα της οικογένειάς σας και θέλετε λίγο χρόνο για να ξεκαθαρίσετε πρόσφατα γεγονότα. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε βιώσει απώλειες και προβλήματα τα οποία ήρθαν καταιγιστικά στην ζωή σας, ωστόσο νιώθετε τρομερή πληρότητα . Έχετε ξεκαθαρίσει πολλά πράγματα με το ευρύτερο συγγενικό σας περιβάλλον και προσπαθείτε όσο μπορείτε να φύγετε από τις στερεότυπες αντιδράσεις σας, από τον παρορμητισμό σας και τα εύκολα συμπεράσματα, γεγονός που γενικά είναι πολύ καλό, έστω κι αν θα τα καταφέρετε μέσα από προβλήματα και πόνο. Όση περισσότερη επιμέλεια δείξετε και όση περισσότερη τρυφερότητα, τόσο περισσότερο θα αισθανθείτε πλήρεις και δικαιωμένοι. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Δυνατές συγκινήσεις σας περιμένουν με το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα. Νιώθετε ότι έχει έρθει ο καιρός να διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με όπλο την ειλικρίνεια κατακτάτε ενδεχομένως την αγάπη κάποιων ανθρώπων που σας ενδιαφέρουν πολύ, κερδίζετε όμως και την εκτίμηση ανθρώπων που έχουν κύρος και δύναμη . Σε ερωτικά θέματα είστε παράφοροι και επιδιώκετε το μέγιστο δυνατό πάθος, είτε είστε σε μια σχέση είτε επιδιώκετε να κάνετε μια καινούρια. Μην βιαστείτε να δώσετε υποσχέσεις σήμερα, ίσως να μην μπορέσετε να τις τηρήσετε. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Άρη να είναι σε τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Δία, αλλά και τον Κρόνο από το ζώδιό σας να είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, η ημέρα σας θα είναι πολύ δυνατή. Εντάσεις και συγκρούσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά πρόσφατα περιστατικά σας έχουν ωριμάσει πολύ και είστε από κάθε άποψη έτοιμοι να κάνετε μεγάλα βήματα στην προσωπική σας εξέλιξη. Πρέπει να μείνετε πολύ σταθερά προσανατολισμένοι στα όνειρά σας, αν θέλετε να τα κατεβάσετε στην γη, παρά την κούραση που νιώθετε. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας προβληματίζει και σας κάνει να νιώθετε ότι η αγάπη, στην οποία τον τελευταίο καιρό έχετε επενδύσει πολλά για να νιώσετε σιγουριά, δεν σας δίνει αυτά που περιμένατε. Προσέξτε πολύ ζητήματα που αφορούν το παρελθόν σας, ίσως επώδυνες αποκαλύψεις να έρθουν στο φως, ίσως μυστικά που θα τα θέλατε να μείνουν κρυμμένα να σας ξαφνιάσουν δυσάρεστα ή να σας εκθέσουν. Κινηθείτε προσεκτικά στον επαγγελματικό σας χώρο και μείνετε μακριά από διενέξεις.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θέλετε να κάνετε τα πάντα μέσα σε μια μέρα, αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν. Αν και καταφέρατε να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας τις ημέρες που προηγήθηκαν, ωστόσο φαίνεται ότι το διάστημα που ξεκλέψατε δεν ήταν αρκετό για να γεμίσουν πλήρως οι μπαταρίες σας, οπότε νιώθετε ίσως κάπως εξουθενωμένοι, ενώ η καθημερινότητα σας είναι πολύ απαιτητική. Βάλτε ένα πρόγραμμα και ακολουθείστε το – μην αφήνετε την δουλειά να σας παίρνει όλη σας την ζωτικότητα. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν περιμένουν από εσάς μια καλή κίνηση για να εκφράσουν τρυφερότητα . 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε μια δυσκολία να καταλάβετε τι θέλουν οι άλλοι, τι επιδιώκουν, αλλά ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό νιώθετε ότι έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς. Λάθη συμπεριφορών που κάποτε τα συγχωρούσατε, θεωρείτε ότι έχει έρθει η ώρα να το ξεκαθαρίσετε ότι σας ενοχλούν. Ίσως να ανακαλύψετε ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν από εσάς διαφορετικά πράγματα από αυτά που νομίσατε αρχικά. Γενικά θα είναι μια μέρα απομυθοποίησης, που ίσως να σας στοιχίσει σε ένα πρώτο επίπεδο, θα σας λυτρώσει όμως από κακές επιρροές .