Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου

Διακρίσεις για τους αθλητές του ΑΟ Μυκόνου

 

 

 

Σε έναν  ακόμη αγώνα με περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα για τον ίδιο πρώτευσε ο αθλητής του ΑΟ Μυκόνου Γιώργος Μίνο. Ο Γιώργος έτρεξε στον αγώνα της Ηλιούπολος, απόστασης 4.660 μέτρων και νίκησε αρκετά άνετα με 14.36.3 αφήνοντας πίσω του τον δεύτερο για περισσότερα από 20 δευτερόλεπτα.
 
Ο Γιώργος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση φέτος και αναμένεται να πετύχει επιδόσεις πολύ υψηλού επιπέδου στα 3.000 στηπλ το καλοκαίρι. Στον ίδιο αγώνα πήρε μέρος και ο Παναγιώτης Παπανδρεόπουλος, ο οποίος κατέλαβε την 4η θέση με 15.15.8 και έχει βάλει ως στόχο τη συμμετοχή του στα πανελλήνια πρωταθλήματα στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων.
 
Στον αγώνα της Νέας Ιωνίας, με την επωνυμία ¨Μπλόκο της Καλογρέζας¨ πήρε μέρος και κέρδισε για τρίτη συνεχή χρονιά ο Διομήδης Μπακατσέλος.  Ο Διομήδης σημείωσε 35 λεπτά και 32 δεύτερα στον αγώνα απόστασης 10 χιλιομέτρων αφήνοντας πίσω του το δεύτερο νικητή περισσότερα από 100 μέτρα.
Εκατόν ογδόντα χιλιόμετρα έτρεξε τελικά ο Γιώργος Πάνος στο 24ωρο, στον αγώνα δηλαδή που διεξάγεται κάθε χρόνο στην πίστα του Ελληνικού και έχει διάρκεια 24 ώρες και νικητής ανακηρύσσεται όποιος τρέξει τα περισσότερα χιλιόμετρα.
 
¨Ο στόχος για 220 χιλιόμετρα δεν επετεύχθη και δεν είμαι ικανοποιημένος, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο από τα 180 χιλιόμετρα που έτρεξα” δήλωσε ο Γιώργος Πάνος.  Το επίπεδο των αγώνων ήταν πολύ υψηλό καθώς δύο αθλητές ξεπέρασαν τα 240 χιλιόμετρα σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων. Οι αγώνες υπεραποστάσεων, όπως ονομάζονται όσοι ξεπερνούν τη διαδρομή του μαραθωνίου δρόμου, δηλαδή τα 42 χιλιόμετρα, είναι ιδιαίτερα επίπονοι αλλά αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τους δρομείς που ελκύονται από τις (πολύ) μεγάλες αποστάσεις.
 
Δεύτερη στα δέκα χιλιόμετρα στον αγώνα των Λεύκτρων τερμάτισε η αθλήτρια του ΑΟ Μυκόνου Κωνσταντίνα Αραπατσάκου. Η Κωνσταντίνα σημείωσε επίδοση 47 λεπτά σε μια πολύ δύσκολη διαδρομή και ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την εμφάνιση της. Επόμενος στόχος η συμμετοχή της στους διασυλλογικούς αγώνες στις 9 Μαΐου στην Άνδρο. Από την εμφάνιση της αυτή θα εξαρτηθεί και η συμμετοχή της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, στην απόσταση των 10.000 μέτρων στις 24 Μαΐου στα Μέγαρα.