Με τη συμμετοχή δύο παικτών του ΑΟ Μυκόνου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Με τη συμμετοχή δύο παικτών του ΑΟ Μυκόνου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

 

Τη μεγάλη νίκη γνώρισαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, η ομάδα των Νήσων στους Νέοους και η Βόρεια Ζώνη στους Παίδες.
 
Η νίκη για την ομάδα των Νήσων, ήρθε στο 54' με γκολ του Γανωτάκη, σημειώνοντας το 1-0 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "οι Ζωσιμάδες", καταφέρνοντας να επικρατήσουν των αντιπάλων τους.
 
Οι αθλητές που αγωνίζονταν στην ομάδα των Νήσων ήταν οι: Λιβισιάνος, Κόρλος, Μαρκουλάκης, Καλλιώρας, Ξενοκτιστάκης, Ιμέρι, Μακρυγιαννάκης (61' Ασλάνι), Κανάρης, Ραχάνης (56' Γασπαράκης), Τριμμάτης, Γανωτάκης (77' Νάζος).
 
Στην κατηγορία των η νίκη κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με τη Βόρεια Ζώνη να νικά 4-3 τη Νότια Ζώνη και να κατακτά τον τίτλο της διοργάνωσης.
 
Οι αθλητές που κατάφεραν να φέρουν τη νίκη για την ομάδα τους ήταν οι: Καζουλίδης, Μπόνιος, Σαρρής, Σαμέτ, Θυμιάνης, Βουτσάς, Κωνσταντινίδης, Γραβάς (50' Κοντάκης), Μπαταλάμας (69' Παπαδόπουλος), Γκουντζουριάδης (76' Ντόλιας), Θεοδωρίδης.
 
Την απονομή των μεταλλίων στην κατηγορία των Νέων έκανε ο Διευθυντής Ποδοσφαίρων των Εθνικών Ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης ενώ την απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων στην κατηγορία των Παίδων την έκανε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου, Κώστας Βρακάς.
 
Πηγή φωτογραφίας: sport24.gr