Α' βραβείο σποτ για το Γυμνάσιο Αρχιλόχου Πάρου

Α' βραβείο σποτ για το Γυμνάσιο Αρχιλόχου Πάρου

 

 

Συγχαρητήρια επιστολή προς τη διευθύντρια του γυμνασίου Αρχιλόχου Πάρου απέστειλε ο Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, για το Α' βραβείο σποτ που κέρδισε, ανάμεσα στα γυμνάσια της Ελλάδας που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα "Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ".
 
Ο τίτλος του σποτ ήταν "Δεν ξεχνάμε την Κύπρο μας" και ο Έπαρχος είπε πολλά συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες μαθητές, καθώς και στην εκπαιδευτικό Μπέτη Μπιζά που είχε την επιμέλεια του σποτ.
 
"Προσπάθειες και διακρίσεις όπως την παραπάνω μας κάνουν εθνικά υπερήφανους , μας χαρίζουν ελπίδα και προοπτική διότι η νέα γενιά του τόπου μας τολμάει, αγωνίζεται και διεκδικεί την δικαιοσύνη , την αλληλεγγύη και την ελευθερία όλων των λαών" δήλωσε ο κ. Μπιζάς.
 
Ο κ. Μπιζάς συνέχισε λέγοντας "Έχουμε ιστορική ευθύνη να μην ξεχάσουμε και να μην διαγράψουμε από την μνήμη μας τους αγωνιστές Έλληνες και Κυπρίους που συμμετείχαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Κύπρου μας.
 
Ο αγώνας των Κυπρίων συνεχίζεται. Η Ελλάδα έχει υποχρέωση και καθήκον να στηρίζει αποφασιστικά σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς τα δίκαια αιτήματα των αδελφών Κυπρίων".