Πρόσκληση από την ΠΝΑΙ σε επιχειρηματίες τοπικών προϊόντων για τη συμμετοχή τους στο 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς

Πρόσκληση από την ΠΝΑΙ σε επιχειρηματίες τοπικών προϊόντων για τη συμμετοχή τους στο 6ο Φεστιβάλ Ελαιόλαδου και Ελιάς

 

 

 

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεχίζει την προσπάθειας της για ανάδειξη και προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειάς, καθώς ενδιαφέρεται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 6η AGROQUALITY FESTIVAL 2015 και 6ο  ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΛΙΑΣ, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 10 Μαΐου 2015 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, υπό την οργάνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας. 
 
Η συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου έχει ως στόχο την προβολή, προώθηση και στήριξη του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης, καθώς επίσης και της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων. Οι εκθέτες με την συμμετοχή τους έχουν την δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους στο ευρύτερο κοινό αλλά και να έρθουν σε απευθείας επαφή με εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου. 
 
Καλούνται όσες επιχειρήσεις παραγωγής, μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας (τροφίμων & ποτών) επιθυμούν να έχουν παρουσία μέσω της συμμετοχής τους στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 (πριν τις 10.00 π.μ.) στην σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα http://www.pnai.gov.gr/Arthro.aspx?a=5854.
 
Λόγω των περιορισμένων θέσεων εκθετών που εξασφαλίσαμε, η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων όπως πιστοποίηση προϊόντων, τυποποίηση, παραγωγική δυναμικότητα, και ιδιαιτερότητα. 
 
Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2241364928, κα Εύα Αποστολίδου, 2241360566 Ρούσσου Τάνια, 2241360572 Τριανταφύλλου Σουζάνα.