Παραίτηση της Λίλας Καφαντάρη από το ΠΣ

Παραίτηση της Λίλας Καφαντάρη από το ΠΣ

 

 

 

 

Έπειτα από πέντε περίπου χρόνια ενεργούς παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, η Λίλα Καφαντάρη, με επιστολή της προς τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου και στους συμβούλους του Περιφερειακού Συμβουλίου, δήλωσε την παραίτησή της.
 
Ακολουθεί αναλυτικά η επιστολή:
 
"Κύριε Πρόεδρε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριοι Σύμβουλοι.
 
Μετά από πέντε περίπου χρόνια παρουσίας μου και δράσης στο Π.Σ.Ν.Α. αλλά και έξω απ’ αυτό, είμαι υποχρεωμένη να παραιτηθώ από μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου.
 
Η  όξυνση των προβλημάτων του κλάδου μου, των Ελλήνων Ηθοποιών, και η ευθύνη μου, ως εκλεγμένης στο Δ.Σ. του Σωματείου επί κεφαλής της παράταξης, που πρόσκειται στις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, επιβάλλουν τη καθημερινή μου παρουσία και δράση πλάι στους συναδέλφους και συναγωνιστές. 
 
Αισθάνομαι την ανάγκη ιδιαίτερα να απευθυνθώ στα μέλη του προηγούμενου, όπως και του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου που ανεξάρτητα των πολιτικών διαφορών μας, υπήρξε μεταξύ μας αλληλοσεβασμός και καλή προσωπική επαφή.
 
Ακόμα θα ήθελα να απευθυνθώ σε φορείς και γενικότερα στους κατοίκους των νησιών ευχαριστώντας για τη συνεργασία και τη στήριξή τους στον αγώνα που έδωσα απ την πλευρά μου μαζί με τους άλλους συμβούλους του ΚΚΕ εκλεγμένους με τη Λαϊκή Συσπείρωση, για τα τεράστια προβλήματα των νησιών μας.
 
Ομολογώ ότι αυτά τα χρόνια θα τα κρατήσω στην καρδιά μου ως χρόνια δημιουργικά και αγωνιστικά σε τόπους φιλόξενους και πανέμορφους με κάθε καιρό και με όποιες δυσκολίες. Με ανθρώπους που με αγκάλιασαν γενναιόδωρα και μου έμαθαν πολλά όπως και οι ίδιοι οι αγώνες μας. 
 
Ένα είναι σίγουρο. Ότι  θα συνεχίσω να σκέφτομαι τα νησιά μας με όλα αυτά που σημαίνουν πια για μένα,
 
Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους."