Συνάντηση Δημάρχου με την διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΜ

Συνάντηση Δημάρχου με την διοίκηση και το προσωπικό της ΔΕΥΑΜ

φωτογραφία από την σημερινή συνάντηση στο Δημαρχείο 

 

Μια εποικοδομητική συνάντηση είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς με τους εργαζόμενους στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Άρδευσης Μυκόνου(Δ.Ε.Υ.Α.Μ) με την παρουσία του Προέδρου και της Αντιπροέδρου της επιχείρησης Μιχάλη Ζουγανέλη & Μαρουσώς Λαγαμτζή, μελών του Δ.Σ. και των Αντιδημάρχων Μ. Ατζαμόγλου και Ν.Γκέλο.

 

Συζητήθηκαν  εφ’ όλης της ύλης ζητήματα που απασχολούν την επιχείρηση και τους εργαζόμενους, όπως τα εργασιακά και οι υπερωρίες. Ο Δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε για την επιτυχία τους πέρυσι το νησί να ανταπεξέλθει στην ανομβρία, ζήτησε από όλους και φέτος να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε το νησί να αντεπεξέλθει στην αυξημένη τουριστική κίνηση που προβλέπεται.

 

«Γνωρίζουμε όλοι την υπερπροσπάθεια που κάνετε για να καλυφθούν οι βάρδιες» ανέφερε ο κ. Κουκάς ο οποίος επεσήμανε ότι η ΔΕΥΑΜ ζητά να προσληφθεί και έκτακτο και μόνιμο προσωπικό για να καλυφθούν οι ανάγκες, αν υπήρχε άρση της αναστολής των προσλήψεων. Αξίζει να αναφερθεί ότι η επιχείρηση για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται περί τους 80 υπαλλήλους και σήμερα υπηρετούν σε αυτήν συνολικά 20 διοικητικοί και τεχνίτες.

 

Το θέμα έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Μιχάλης Ζουγανέλης στον Περιφερειάρχη, ζητώντας την συνδρομή του, καθώς το καλοκαίρι θα έχουμε νερό όπως είπε, αλλά θα υπάρχει δυσκολία, κάτω από τις παρούσες συνθήκες να λειτουργήσουν 24ωρες βάρδιες.

 

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της επαφής της Δημοτικής Αρχής με τους υπαλλήλους όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 6 μηνών από την ανάληψη των καθηκόντων της, όπου πλέον υπάρχει μια πλήρη εικόνα για την λειτουργία τους.