(φωτο) Παρουσία Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής η πρώτη συνάντηση συντελεστών - χορηγών του "Δήλος-Άδηλος"

(φωτο) Παρουσία Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής η πρώτη συνάντηση συντελεστών - χορηγών του

 

 

 
 
Με φόντο το Αιγαίο στην νησιώτικη σάλα του ξενοδοχείου OLIA στον Τούρλο έγινε το πρώτο καλωσόρισμα των συντελεστών του ντοκιμαντέρ Δήλος – Άδηλος, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν την Δευτέρα.
 
 
Η Αλέκα Δήμου και η υπόλοιπη ομάδα των δικηγόρων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την εκδήλωση ήταν παρόντες και υποδέχθηκαν, τους εκπροσώπους της Περιφέρειας και του Δήμου Μυκόνου υπό την αιγίδα των οποίων τελεί το ντοκιμαντέρ και οι διήμερες εκδηλώσεις που θα γίνουν στο cine Μαντώ και το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο στις 3 και 4 Οκτωβρίου.
 
 
Ανάμεσά τους ο ζωγράφος Μιχάλης Μακρουλάκης που φιλοτέχνησε την αφίσα και ο Δημήτρης Καράβολας που μαζί με την Αλέκα Δήμου έγραψαν τα κείμενα.
 
 
Παρών στην σημερινή πρώτη συνάντηση ήταν ο Περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος με την σύζυγό του, οι Αντιπεριφερειάρχες Κυκλάδων και Πολιτισμού κ.κ. Γιώργος Λεονταρίτης και Στέλιος Μπρίγγος, ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ατζαμόγλου και Γκέλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάμπρος Παναγιωτακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού,  Αθλητικού και Κοινωνικού Οργανισμού "Γ. Αξιώτης" Δημήτρης Κοντιζάς, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μυκόνου Δημήτρης Λαζαρίδης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αισθητικής Γιώργος Μπουγιούρης, ο λιμενάρχης με την σύζυγό του και άλλοι προσκεκλημένοι.Τον υπέροχο μπουφέ πρόσφερε η κα Μανωλάκου και το ξενοδοχείο OLIA που είναι ανάμεσα στους 21 χορηγούς της εκδήλωσης. 
 
 
Το απόγευμα φτάνει στο νησί ο διεθνούς φήμης ηθοποιός Γιώργος Χωραφάς ο οποίος είναι και ο αφηγητής της ταινίας που σκηνοθετεί ο Αντώνης Κιούκας. Τα κείμενα έγραψαν από κοινού η Αλέκα Δήμου και ο Δημήτρης Καράβολας. Το ντοκιμαντέρ τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Μυκόνου. 
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε φωτογραφίες από το γεύμα καλωσορίσματος.