Απατημένος άνδρας κόλλησε με δυνατή κόλλα τα γεννητικά όργανα της συζύγου του

Απατημένος άνδρας κόλλησε με δυνατή κόλλα τα γεννητικά όργανα της συζύγου του

 

 

Οι αντιδράσεις των απατημένων συζύγων ποικίλλουν, κάποιες φορές όμως ξεπερνούν κάθε φαντασία. Όπως ένας 45χρονος άνδρας από τη Νότιο Αφρική που υποψιάστηκε ότι η 40χρονη γυναίκα του τον απατά.
 
Σύμφωνα με την iefimerida, όλα ξεκίνησαν όταν ο θείος του 45χρονου της την "έπεσε" ανοικτά. Αύτο και μόνο αρκούσε για να ξεκινήσει ο 45χρονος να κάνει απίστευτες σκηνές ζηλοτυπίας.
 
Έτσι έφτασε στο σημείο να κάνει κάτι που ξεπερνά κάθε φαντασία. Όπως αναφέρει το θύμα, η 40χρονη γυναίκα, ο άντρας της την κλείδωσε στην κρεβατοκάμαρα τους και την απείλησε ότι θα της κόψει το λαίμο με το μαχαίρι που κρατούσε, αν δεν έκανε ότι της έλεγε.
 
«Ήμουν τρομοκρατημένη, λίγο πριν είχε προσπαθήσει να μου κόψει το χέρι», λέει η 40χρονη και προσθέτει: «Με διέταξε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και να ανοίξω τα πόδια μου. Στη συνέχεια πήρε μια σούπερ κόλλα και την εφάρμοσε στα γεννητικά μου όργανα. Έκλαιγα, δάκρυα κυλούσανε στο πρόσωπό μου, τον ικέτευα να σταματήσει, ωστόσο, ο ίδιος δεν φαινόταν να ενδιαφέρεται».
 
Η 40χρονη έκανε άμεσως μετά προσπάθειες να αφαιρέσει την κόλλα, χωρίς αποτέλεσμα όμως, ενώ ήδη της είχαν προκληθεί σοβαρά προβλήματα. Οι πόνοι που περνά ακόμη και τώρα, αρκετό διάστημα μετά το περιστατικό είναι φρικτοί, ενώ οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει σεξ στη ζωή της.
 
Όπως αναφέρει το θύμα, ο 45χρονος μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε και δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές. «Θέλω να τον συλλάβουν γιατί φοβάμαι ότι θα μου κάνει ξανά τα ίδια», λέει και καταλήγει: «Φοβάμαι ότι μπορεί να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή και να μου κόψει το λαιμό...».