Σε τρία μέτωπα ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου

Σε τρία μέτωπα ο στίβος του ΑΟ Μυκόνου

 

 

φωτογραφία αρχείου 
 
 
 
Διασπαρμένοι οι τρείς διαφορετικούς αγώνες και με διαφορετικούς στόχους οι αθλητές του ΑΟΜυκόνου αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
 
Ο πρωταθλητής μας Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ αγωνίζεται στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην στα Μέγαρα την Κυριακή.   Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλεστό στίβο και την πολύ καλή εμφάνιση  στο μήτινγκ του Λουγκάνο ο Αλέξανδρος αγωνίζεται στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με στόχο τη νίκη. Ο αγώνας αυτός για τον Αλέξανδρο έχει περισσότερο διεκπεραιωτικό χαρακτήρα και δεν αποτελεί στόχο για ρεκόρ.
 
 
Το πανελλήνιο πρωτάθλημα βάδην είχε διεκδικηθεί από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τον Δήμο Μυκόνου αλλά καθώς δεν είχε καθοριστεί η διαδρομή του αγώνα αναβλήθηκε για την επόμενη χρονιά.
 
 
Ο υπερμαραθωνδρόμος μας Γιώργος Πάνος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του 24ωρου με στόχο μια επίδοση κοντά στα 210 χιλιόμετρα. Ο αγώνας αυτός εκ φύσεως έχει ιδιαίτερη δυσκολία και είναι πάντα απρόβλεπτος αλλά ο αθλητής μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στοχεύει σε ένα από τα τρία μετάλλια.
 
 
Στην Άνω Μερά θα βρίσκεται ο μεγαλύτερος όγκος των αθλητών του ΑΟΜυκόνου καθώς οι δρομείς μας όλων των ηλικιών θα πάρουν μέρος την Κυριακή στον 2ο Λαϊκό Αγώνα ο Γύρος της Μαούς.  Ο αγώνας αυτός γίνεται για πρώτη φορά υπό την αιγίδα του Δήμου Μυκόνου, αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος αθλημένων και περιπατητών και να ξεπεράσει τις διακόσιες συμμετοχές.
 
 
Στον αγώνα αυτό αναμένεται να πάρουν μέρος και οι αθλητές στίβου Διομήδης Μπακατσέλος και Παναγιώτης Μπιμπίρης.