Τη "μάχη" της ομπρέλας κέρδισε επάξια η αντιδήμαρχος!

Τη

 

 

 

Μια ιδιαίτερη πολυχρωμία κυριάρχησε στους χθεσινούς εορτασμούς για την Εθνική μας Επέτειο της 25ης Μαρτίου, κάτω από τον βροχερό Μαρτιάτικο ουρανό. Μπορεί ο καιρός να μας στέρησε τα χρώματα της Άνοιξης, οι ομπρέλες όμως έδωσαν το δικό τους χρώμα στην γιορτή.


Η κα Γρυπάρη έφερε ιταλικό αέρα στις χθεσινές εκδηλώσεις με την ομπρέλα της. Χαρακτηριστικές εικόνες από την πανέμορφη πόλη της Φλωρεντίας απεικονίζονταν σε παστέλ τόνους δίνοντας χρώμα στο μουντό σκηνικό. 

 

 

Από την άλλη μάλλον βιαστικά βγήκε από το σπίτι της η εκπρόσωπος της ΚΕΠοΜ. Δεν εξηγείται αλλιώς καθώς εθεάθη κρατώντας διαφημιστική ομπρέλα γνωστού πολυκαταστήματος.  


 

Αυτά στην Άνω Μερά γιατί στην χώρα υπερίσχυσε η ομπρέλα της αντιδημάρχου, αφού οι δύο κυρίες «συστεγάστηκαν» λόγω έλλειψης χώρου στην πρώτη γραμμή της εξέδρας, κάτι που δεν φαίνεται να ευχαρίστησε και ιδιαίτερα την κ. Καμμή.   

 

 

Στους ίδιους τόνους αλλά με οριζόντιο και κάθετο μοτίβο οι ομπρέλες του Δημάρχου κ. Κουκά και του αντιδημάρχου Οικονομικών Νίκου Γκέλου με άρωμα Ελλάδας σε λευκό και μπλε χρώμα.