Γιατί ο δήμος πήρε πίσω τον υπάλληλο του από το Κέντρο Υγείας;

Γιατί ο δήμος πήρε πίσω τον υπάλληλο του από το Κέντρο Υγείας;

 

 

 
 
Σαφή απάντηση έδωσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς σχετικά με την απομάκρυνση από το Κέντρο Υγείας υπαλλήλου του Δήμου που είχε αποσπαστεί για την κάλυψη θέσης οδηγού ασθενοφόρου. Θυμίζουμε ότι η πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Ντίνα Σαμψούνη σε πρόσφατη ανακοίνωσή της άφηνε αιχμές για "αιφνιδιαστική και χωρίς προειδοποίηση απόφαση του δήμου" να μετακινήσει από το ΚΥ Μυκόνου, τον υπάλληλο του, που είχε παραχωρήσει ως οδηγό.
 
 
"Είναι εξόχως παράνομο δημοτικός υπάλληλος να δουλεύει σε άλλη πλην του Δήμου υπηρεσία" δήλωσε ο δήμαρχος, γεγονός που όπως ανέφερε ανήκει σε νοοτροπία μιας άλλης εποχής, «σε μια λογική που λειτουργούσε αλλιώς αυτό το νησί και αλλιώς αυτός ο δήμος». 
 
 
«Τα σέβομαι όλα και τα καταλαβαίνω, απλά όταν σ’ αυτό το δήμο εγκαλούμαι για ένα λάθος κόμμα σε μια απόφαση, δεν θα ρισκάρω, εγώ τουλάχιστον ως προϊστάμενος όλων των υπαλλήλων, κανείς υπάλληλος να μη δουλεύει στο Δήμο. Τα λόγια είναι περιττά και καταλαβαίνετε όλοι τι εννοώ» ανέφερε ο κ. Κουκάς προς τα μέλη του Σώματος, υπαινισσόμενος τις αναφορές και τις πολλαπλές ενστάσεις μελών της αντιπολίτευσης σχετικά με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.  
 
 
Αποκάλυψε δε ότι κάποιοι ετοιμάζονταν να κάνουν αναφορά για το γεγονός ότι υπήρχε υπάλληλος του δήμου που εργάζονταν εκτός της υπηρεσίας του, αναφέροντας χαρακτηριστικά «έχει τεθεί ότι θα γινόταν αναφορά, ότι δημοτικός υπάλληλος δεν δουλεύει στον Δήμο. Οι ίδιοι οι οποίοι ενδεχομένως καρπώνονταν τη χρήση θα έκαναν αναφορά» είπε, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα άτομα.
 
 
Τέλος ανέφερε «έχω δει πάρα πολλά σε αυτούς τους 6 μήνες και είμαι σίγουρος ότι θα δω ακόμη περισσότερα στα επόμενα χρόνια»!