Το Grow Greek Tourism Online στις 27/3 στη Μύκονο

Το Grow Greek Tourism Online στις 27/3 στη Μύκονο

 

 

 

Μετά την επιτυχία της στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Κρήτη, όπου περισσότερες από 650 τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις εκπαιδεύτηκαν σε διαδικτυακά εργαλεία, η Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ και τον ΣΕΤΕ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα βρεθεί στη Μύκονο στις 27 Μαρτίου, προκειμένου να εκπαιδεύσει και να υποστηρίξει τις τουριστικές επιχειρήσεις της Πελοποννήσου στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων που θα ενισχύσουν την ανάπτυξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
 
Η εκπαίδευση είναι δωρεάν και αφορά όλους όσοι ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με τον τουρισμό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015, 17:30-20:15, στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Saint John Άγιος Ιωάννης, Μύκονος.
 
Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση πρέπει να εγγραφούν ώστε να διασφαλίσουν τη θέση τους μέσω της ιστοσελίδας g.co/GrowGreekTourism.
 
Μέσω της εκδήλωσης οι επιχειρήσεις θα ενημερωθούν για τις διαδικτυακές τάσεις αναζήτησης των βασικών διεθνών τουριστικών αγορών της Ελλάδας αλλά και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 
Επιπλέον, θα ενημερωθούν και θα λάβουν υποστήριξη σχετικά με τη χρήση διαδικτυακών εργαλείων μάρκετινγκ και πωλήσεων τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την παρουσία τους στα αποτελέσματα των αναζητήσεων και στους χάρτες της Google καθώς και για τις δυνατότητες της διαδικτυακής διαφήμισης. Θα έχουν επίσης τη δυνατότητα, να δουν παραδείγματα τουριστικών επιχειρήσεων που έχουν ήδη αναπτυχθεί μέσω του διαδικτύου.