Ευρωπαϊκός διαγωνισμός έργων ψηφιακής τέχνης με θέμα τα

Ευρωπαϊκός διαγωνισμός έργων ψηφιακής τέχνης με θέμα τα

 

 

 

 

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο για την Εκπαίδευση και την Επιμόρφωση - EUNET, στο οποίο μετέχει το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο, και ακόμη εξήντα φορείς από όλο την Ευρώπη, διοργανώνει ένα μεγάλο διαγωνισμό με στόχο την εξερεύνηση της έννοιας των συνόρων, μέσα από έργα φωτογραφίας, σχεδίου, κόμικς, βίντεο, μουσική δοσμένα σε ψηφιακή μορφή.
 
“Τα σύνορα είναι μόνο ορνιθοσκαλίσματα στον χάρτη. Κόβουν τον κόσμο στη μέση, αλλά ποτέ δεν μας διαχωρίζουν. Μερικές φορές, μπορούμε να τα ξεχάσουμε τόσο γρήγορα όσο συντάχθηκαν “  Le Rapport de Brodeck (2007),  Philippe Claudel.
 
Στείλτε το έργο συμμετοχής σας πριν από τις 31 Μαρτίου έως τις 12:00 το μεσημέρι, μέσω της σελίδας http://www.thinkeurope.net/borders, στην οποία μπορείτε να βρείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.
 
Στο διαγωνισμό δεν υπάρχει όριο ηλικίας, είναι ανοιχτό και δωρεάν για όλους και μπορείτε να συμμετέχετε είτε ατομικά είτε με ομάδα.
 
Τα έπαθλα για τα καλύτερα 3 έργα, που θα επιλεγούν για τη μεγάλη έκθεση που θα ταξιδεύσει σε όλη την Ευρώπη, είναι τα εξής:
 
• 1ο Βραβείο: 500 €
• 2ο βραβείο: 300 €
• 3ο βραβείο: 200 €