Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Ευριπίδη Σκλιβανίτη προς τους κατοίκους της Μυκόνου και όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν

Ευχαριστήριο της Οικογένειας του Ευριπίδη Σκλιβανίτη προς τους κατοίκους της Μυκόνου και όλους εκείνους που της συμπαραστάθηκαν

 

Φωτογραφία αρχείου από ποδηλατοδρομία στο Ζαγόρι 
 
 
Οι γονείς Αναστάσιος & Βασιλική, η αδελφή του Αναστασία και όλοι οι συγγενείς του αείμνηστου 
 
Ευριπίδη Σκλιβανίτη του Αναστασίου
 
αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς της οικογένειάς μας αλλά ιδιαιτέρως τους φίλους του Ευριπίδη για την ομόθυμη συμμετοχή τους στο πένθος μας για την απώλεια του αγαπητού μας υιού, αδελφού, εγγονού, ανηψιού και εξαδέλφου.
Η αγάπη όλων σας θα είναι για εμάς παρηγοριά.
 
 
Εκφράζουμε επίσης δημόσια την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) του Τζανείου Νοσοκομείου Πειραιά για την υποστήριξη και την φροντίδα που του παρείχαν καθόλη τη διάρκεια της  άνισης μάχης που έδωσε το παιδί μας, επιδεικνύοντας κατανόηση, ανθρωπιά, αλληλεγγύη και υψηλό επαγγελματισμό «σε πείσμα των καιρών που διανύουμε».
 
 
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους κατοίκους της Μυκόνου, για την αθρόα και συνεχή συμπαράσταση και συμμετοχή τους στον αβάσταχτο καθημερινό πόνο μας, τόσο τις μέρες της νοσηλείας του Ευριπίδη, όσο και στο βαθύτατο πένθος μας. Η θύμηση και η αγάπη που έδειξαν  στον γιό μας, είναι για εμάς η παρηγοριά ότι ο Ευριπίδης έδειξε τον αυθεντικό και πραγματικό του εαυτό στην σύντομη παρουσία και κοινωνική του ζωή  στο νησί.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Ιδιωτικού Εκπαιδευτηρίου ΄΄Σύγχρονη Παιδεία΄΄ για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και την υποστήριξη με την οποία περιέβαλαν τον Ευριπίδη.
 
 
Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους του για την στήριξη και τις υποδείξεις τους στον Ευριπίδη.

 
Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των μαθητών του και τους μαθητάς του για την άψογη, όπως μας έλεγε, συνεργασία τους. Οι φωτογραφίες των μαθητών του, από τις σχολικές δραστηριότητες, βρίσκονται στο προσωπικό του αρχείο και μας συντροφεύουν.
 
 
Στη σύντομη ζωή του υπήρξε καλός γιος, καλός αδερφός, αξιαγάπητος φίλος, εξαιρετικός αθλητής και αφοσιωμένος δάσκαλος.
 
 
         Καλό σου ταξίδι Ευριπίδη μας. Έχεις μαζί σου τις καρδιές μας να σε συντροφεύουν!
 
         Η οικογένειά του.