Σήμερα το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη

Σήμερα το μεσημέρι οι ανακοινώσεις για τα αίτια θανάτου του Βαγγέλη

 

 

 

Σήμερα το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις για τα αίτια του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες σε αγροτική περιοχή στον Κατσικά, σε απόσταση 800 μέτρων από την Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.
 
Σε δηλώσεις που έκανε εχθές ο ιατροδικαστής Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία περιμένει να επιβεβαιωθούν εργαστηριακά, προκειμένου να είναι σε θέση να κάνει κάποιες ανακοινώσεις.
 
Η απάντηση που αναμένεται από το ιατροδικαστικό πόρισμα είναι για το αν ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή αυτοχειρία.
 
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξει εισαγγελική εντολή για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
 
Την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη στην υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη υπογράμμισε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ έστειλε το μήνυμα ότι δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά τα φαινόμενα βίας απέναντι σε όποιον θεωρείται ανίσχυρος. 
 
Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του φοιτητή, ο κ. Γαβριηλίδης είπε ότι τέτοια φαινόμενα είναι «μια μορφή κοινωνικού φασισμού» και πρόσθεσε ότι παγιωμένες πρακτικές υποβάθμισης τους και στρουθοκαμηλισμού είναι συνυπεύθυνες για το γεγονός ότι αυτού του τύπου η βία συνεχίζει να υπάρχει στην κοινωνία.