Διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία της Μυκόνου στο Tourism Awards 2015

Διακρίσεις για δύο ξενοδοχεία της Μυκόνου στο Tourism Awards 2015

 

 

 

Δύο ξενοδοχεία της Μυκόνου Βραβεύτηκαν φέτος στα Tourism Awards 2015. Οι τελετές απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 12 Μαρτίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
 
Για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Tourism Awards  2015 διοργανώθηκαν  από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).
 
Διακρίσεις έλαβαν το ξενοδοχείο Archipelagos στο Καλό Λιβάδι, που βραβεύτηκε με Χάλκινο μετάλλιο στο Βραβείο Τουρισμού στην κατηγορία της Γαστρονομίας - Καινοτομίας στο χώρο του F & B και το ξενοδοχείο Kivotos Luxury Boutique, που έλαβε το Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Στρατηγική - Καινοτομία.
 
Στην τελετή απονομής διπλασιάστηκε φέτος ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν. Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε ανεξάρτητη 16μελή κριτική επιτροπή, απαρτιζόμενη από πανεπιστημιακούς και επιφανείς προσωπικότητες με άποψη και εμπειρία στον τομέα της φιλοξενίας.