Παρούσα στο μαραθώνιο της Ρόδου η Λέρια Ουρανία Ρεμπούλη

Παρούσα στο μαραθώνιο της Ρόδου η Λέρια Ουρανία Ρεμπούλη

 

 

 

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος Ουρανία Ρεμπούλη του ΓΣΝ Λέρου θα είναι παρούσα στο 2o Διεθνή Μαραθώνιο δρόμο της Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου 2015.
 
Η ίδια αποδέχτηκε την πρόσκληση των διοργανωτών στο πρόσφατοo Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στα Τρίκαλα, όπου παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Ζήκας, το μέλος της διοίκησης του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κ. Μιχάλης Παυλούς και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ κ. Γιώργος Μιχαλάκης, που και οι τρεις τους εμπλέκονται άμεσα στη διοργάνωση του Μαραθωνίου της Ρόδου.
 
Η Ρεμπούλη θα έρθει στη Ρόδο με τον προπονητή της κ. Παναγιώτη Χαραμή, έχοντας στόχο να κάνει έναν πολύ καλό χρόνο και στο πίσω μέρος του μυαλού της, το όριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
 
Μιλώντας για την συμμετοχή της στο Διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου, η λεριά πρωταθλήτρια που πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μαραθωνίου, δήλωσε:
 
«Είχα αρχικά προγραμματίσει να συμμετάσχω σε Μαραθώνιο της Ιταλίας στις αρχές Μαΐου, όμως τελικά θα τρέξω στο Μαραθώνιο της Ρόδου. Ως Δωδεκανήσια θέλω να στηρίξω αυτή την σπουδαία διοργάνωση. Παράλληλα να τη διαφημίσω, όπου κι όπως μπορώ.
 
Στοχεύω τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο του χρόνου και η τελική ευθεία για την αναζήτηση της πρόκρισης μου δεν βρίσκεται μακριά. Θέλω όλοι οι Ροδίτες να στηρίξουν αυτή την σπουδαία αθλητική διοργάνωση που είναι δική τους και θα προβάλλει κι άλλο τη Ρόδο και την Ελλάδα στο εξωτερικό».  
 
O 2ος Διεθνής Μαραθώνιος, που είναι αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και την Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων (AIMS).
 
Θα γίνει στις 26 Απριλίου 2015 με διοργανώτρια την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου να είναι υπεύθυνη στο τεχνικό κομμάτι του αγώνα.
 
Στο Μαραθώνιο εμπλέκονται οργανωτικά και ο Δήμος Ρόδου και ο ΔΟΠΑΡ, όπως και η Μ.Κ.Ο. (RUN FOR BOOKS).
 
Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί, αγώνας δρόμου 10.000 μ., αγώνας δρόμου 5.000μ., καθώς και αγώνας  1.000 μ. για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων.