Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 29η αιμοδοσία Δήμου Τήνου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 29η αιμοδοσία Δήμου Τήνου

 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο 13, 14 και 15 Δεκεμβρίου, η 29η  Αιμοδοσία εις μνήμη Νικολάου Κορνάρου, τ. Δημάρχου Τήνου, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Τήνου, σε συνεργασία με το κλιμάκιο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων «ΑΓΙΑ  ΣΟΦΙΑ». 
 
Η αιμοδοσία διεξήχθη στο Περιφερειακό Ιατρείο Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, στο Περιφερειακό Ιατρείο Τοπικής Κοινότητας Κώμης, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Τοπικής Κοινότητας Στενής και στο Κέντρο Υγείας Τήνου και συμμετείχαν συνολικά 370 άτομα.
 
Ο Δήμος Τήνου με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες που με τη συμμετοχή τους στη διαδικασία της αιμοδοσίας έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας και αλτρουισμού, καθώς η προσφορά αίματος είναι η σημαντικότερη προσφορά ανθρώπου προς άνθρωπο. Θερμές ευχαριστίες και στους εθελοντές που βοήθησαν κατά τη διαδικασία της αιμοδοσίας.
 
Η Αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε όλοι τη σημασία αυτής της ανιδιοτελούς προσφοράς. Το να δίνει κανείς δέκα λεπτά από το χρόνο του για να σώσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του είναι το μεγαλύτερο δώρο ζωής.
 
 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑ! 
Το επόμενο ραντεβού σε έξι μήνες με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη προσέλευση!
 
 
ΓΙΝΕ  ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ