Την ήττα γνώρισε η Άνω Μερά στη Σύρο - Στα χέρια του ΑΟ Μυκόνου το πρωτάθλημα
.jpg&w=700&h=357&zc=1)
φωτογραφία αρχείου
Παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Άνω Μερά στην Σύρο δεν κατάφερε να υπερισχύσει του ΑΟΣ ο οποίος στο σημερινό ντέρμπι νίκησε με 3-1.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με την Άνω Μερά να χάνει δύο μοναδικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η ομάδα της Άνω Μεράς κέρδισε πέναλτι ωστόσο και πάλι δεν κατάφερε να προηγηθεί καθώς ο Τσαλμάς έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Συριανού.
Το σκορ άνοιξε λίγα λεπτά αργότερα για την συριανή ομάδα ο Σέχου και το 2-0 έκανε ο Ραμπαβίλα. Η Άνω Μερά μείωσε με πέναλτι που χτύπησε εύστοχα ο Ντιαιέ, ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα και πάλι ο Ραμπαβίλα έκανε το 3-1 για τον ΑΟΣ που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΑΟΣ είχε την αριθμητική υπεροχή στο παιχνίδι καθώς κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο συνοδεύτηκε από πολλά νεύρα, αποβλήθηκαν δύο παίκτες της Άνω Μεράς και ένας του ΑΟ Σύρου.
Κατόπιν αυτού του αποτελέσματος ΑΟ Σύρου και Άνω Μερά ισοβαθμούν με 26 βαθμούς αλλά ο ΑΟΣ υπερτερεί με διαφορά τερμάτων αφού είχε νικήσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου την Άνω Μερά με 1-3 στο γήπεδο της Καρδαμίδας.
Η Άνω Μερά θα διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική 8άδα με μπαράζ που θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα με τον ΑΟ Πάρου και τον Αίαντα Σύρου.
Τα βλέμματα για την Α' Κυκλάδων είναι τώρα στραμμένα στο αυριανό παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και του Ανδριακού, καθώς η ομάδα της Μυκόνου κρατά στα χέρια της το πρωτάθλημα . Με νίκη του επί του Ανδριακού ο ΑΟ Μυκόνου θα στεφθεί πρωταθλητής Κυκλάδων στην Α' κατηγορία. Το παιχνίδι ξεκινά στις 10:30 το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο του Κόρφου. Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μενδρινός, Δεσύπρης, Ρούσσος.