Α’ Κυκλάδων: Μάχη μέχρι τελευταίας στιγμής, μόνο νίκη θέλει σήμερα η Άνω Μερά

Α’ Κυκλάδων: Μάχη μέχρι τελευταίας στιγμής, μόνο νίκη θέλει σήμερα η Άνω Μερά

 

 

 

Φωτογραφία από προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο της Άνω Μεράς
 
 
Το σημερινό ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΑΟ Σύρου και Άνω Μεράς στην Σύρο θα βγάλει και τον φετινό πρωταθλητή στην Α’ Κατηγορία Κυκλάδων. Η Άνω Μερά θέλει μόνο νίκη στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος καθώς κρατά στα χέρια της το πρωτάθλημα. Μετά από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων στους τελευταίους αγώνες και έχοντας πολύ καλή φόρμα και ψυχολογία, η ομάδα που φιγουράρει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, δίνει αγώνα ζωής ή θανάτου για να βγει πρωταθλήτρια. 
 
 
Με μόλις έναν βαθμό μπροστά (26 έναντι 25 του ΑΟ Μυκόνου που παίζει αύριο), η Άνω Μερά θέλει μόνο νίκη για να είναι σίγουρη για τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά και ο ΑΟ Σύρου μόνο αδιάφορος δεν είναι για το σημερινό παιχνίδι αφού θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς για να «πιάσει» την Άνω Μερά στην κορυφή και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ. 
 
 
Ο ΑΟ Μυκόνου παρακολουθεί με ενδιαφέρον και αγωνία τις εξελίξεις καθώς βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Άνω Μερά, με ένα στραβοπάτημα της οποίας και με μία νίκη δική του αύριο, θα στεφθεί πρωταθλητής.  
 
 
Σε Μυκονιάτικη υπόθεση εξελίσσεται λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κυκλάδων και τα μάτια στραμμένα πλέον στο γήπεδο της Σύρου όπου ξεκινά στις 5 το απόγευμα το ντέρμπυ μεταξύ ΑΟ Σύρου και Άνω Μεράς. 
 
 
Διαιτητές του αγώνα οι Ζαράνης, Αρμακόλλας, Μουτάφης. 
 
 
Ο ΑΟ Μυκόνου αύριο Κυριακή 1/03 υποδέχεται στο γήπεδο του Κόρφου τον Ανδριακό, σε ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι.