Κυκλοφορικές ρυθμίσεις και Διβούνια σήμερα στο τραπέζι της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις και Διβούνια σήμερα στο τραπέζι της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

 

 

 

Σημαντικά θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα τεθούν στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυκόνου. Η μονοδρόμηση του παλιού περιφερειακού από την διασταύρωση προς Άνω Μερά μέχρι του Μαούνα, η μεταφορά της πιάτσας των ταξί από την πλατεία Μαντως τους καλοκαιρινούς μήνες προκειμένου να αποσυμφωρηθεί ο γιαλός, το ωράριο επιτρεπόμενης κυκλοφορίας αυτοκινήτων τροφοδοσίας στην χώρα Μυκόνου, αλλά και η δημιουργία διαχωριστικού κυγκλιδώματος στην πλατεία της Φάμπρικας θα τεθούν στο τραπέζι της Επιτροπής που συνεδριάζει στις 17:30 στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ.

 

Τα μέλη της Επιτροπής θα έχουν στα χέρια τους και τις εισηγήσεις των φορέων τις οποίες είχαν ζητήσει καθώς το θέμα είχε τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μέχρι την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου.

 

Επίσης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί και η εισήγηση για την έγκριση Περιβαλλοντικών όρων της εταιρίας Tatianco Enterprises Company Limited για την ανέγερση πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας στην περιοχή Διβούνια του Καλαφάτη, μετά την αναβολή της απόφασης που είχε υπάρξει στην προηγούμενη συνεδρίαση.

 

Τα μέλη της Επιτροπής ανέβαλαν την απόφαση ζητώντας την παρουσία εκπροσώπων της εταιρίας για την καλύτερη ενημέρωση τους σχετικά με την θέση δημιουργίας του ξενοδοχείου αλλά και τις δεσμεύσεις της εταιρίας απέναντι στα αιτήματα του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής σχετικά με την προσβασιμότητα στην παραλία της Αγίας Άννας και την διέλευση των κατοίκων της περιοχής και πολιτών της Μυκόνου στις εκκλησίες και στον ταρσανά των Διβουνίων.