Καθησυχαστική δήλωση Συρμαλένιου

Καθησυχαστική δήλωση Συρμαλένιου

 

 

Σε μια καθησυχαστική δήλωση σχετικά με την αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο προέβη σήμερα ο Νίκος Συρμαλένιος. "Φυσικά και δεν τίθεται σε αμφισβήτηση ο μειωμένος ΦΠΑ στο Αιγαίο" αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος καταφέρεται τόσο κατά του πρώην υπ. εργασίας Γιάννη Βρούτση, χαρακτηρίζοντάς τον ως "υπουργό ανεργίας" όσο και κατά την Νέας Δημοκρατίας.

 

"Πριν καλά-καλά να κλείσει η συμφωνία με τους εταίρους, ο πρώην υπουργός ανεργίας Γιάννης Βρούτσης ανακάλυψε ότι η κυβέρνηση "....ανοίγει παράθυρο για κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στο Αιγαίο..." τονίζει ο Νίκος Συρμαλένιος επισημαίνοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ΝΔ κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

 

"Φυσικά και διαψεύδονται κατηγορηματικά από την κυβέρνηση οι ανησυχίες του Γιάννη Βρούτση" αναφέρει ο βουλευτής της κυβέρνησης, επισημαίνοντας "τόσο ο Γιάννης Βρούτσης όσο και η ΝΔ το μόνο επιχείρημα που χρησιμοποιούν αυτές τις μέρες δεν είναι τίποτα άλλο από το να επαναλαμβάνουν μονότονα ότι η νέα κυβέρνηση προχωρά σε νέο μνημόνιο...Κάνουν φυσικά ότι δεν καταλαβαίνουν".

 

Ο κ. Συρμαλένιος κάνει λόγο για "δουλική στάση" της ΝΔ απέναντι στους εταίρους τονίζοντας ότι δεν είναι όλοι ίδιοι "Μαθημένοι από τη δουλική στάση τους έναντι των εταίρων, προσπαθούν να εμφυσήσουν στον ελληνικό λαό ότι όλοι ίδιοι είναι. Όμως ό,τι και να κάνουν, ο λαός τους έχει καταλάβει. Γι΄ αυτό άλλωστε και στηρίζει με πολλή μεγάλη πλειοψηφία τη νέα κυβέρνηση στη μεγάλη προσπάθεια ανάκτησης της εθνικής αξιοπρέπειας και ανασυγκρότησης της χώρας" αναφέρει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει "ας το καταλάβουν μια για πάντα. Η κυβέρνηση μας διαπραγματεύεται, διεκδικεί, συγκρούεται και οικοδομεί με το λαό σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης".