Τήνος: Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο μουσείο μαρμαροτεχνείας

Τήνος: Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο μουσείο μαρμαροτεχνείας

 

 

 
Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το Πνευματικό Εκπολιτιστικό Κέντρο Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς» του Δήμου Τήνου και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς συμπράττουν και πάλι, αυτή τη φορά με εορταστική διάθεση.
 
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, ώρα 18:30, διοργανώνουν χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο, με τίτλο «Νότες γιορτινές».
Η Χορωδία του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου και η Χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Τήνου ετοίμασαν ένα πρόγραμμα γεμάτο μελωδικές εκπλήξεις.
 
Με έμπνευση και φαντασία θα παρουσιάσουν έργα, μεταξύ άλλων, των W.A. Mozart, G.F. Handel, I. Berlin και, φυσικά, παραδοσιακά κάλαντα. Τους τριανταπέντε Τήνιους χορωδούς θα συνοδεύει στο πιάνο η Σοφία Ρουμάνη. Tη διδασκαλία και τη διεύθυνση των χορωδιών έχει αναλάβει η Μαργαρίτα Σαλταμανίκα, ενώ η χορογραφία είναι της Σταματούλας Ψάλτη.
 
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
* Την ημέρα της συναυλίας θα υπάρξει πούλμαν για τη μεταφορά του κοινού από τη Χώρα στον Πύργο και επιστροφή. Η αναχώρηση θα γίνει από την αφετηρία του ΚΤΕΛ, στις 17:00.