Ενθουσιασμένες οι ομάδες που πήραν μέρος στο παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού

Ενθουσιασμένες οι ομάδες που πήραν μέρος στο παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της τελευταίας Κυριακής της αποκριάς το παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού στη Μύκονο.
 
Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι θησαυρού που διοργανώνεται στο νησί και είχε ως θέμα του τον πειρατή Μερμελέχα.
 
Σε αυτό συμμετείχαν εφτά ομάδες, που με μεγάλο ενθουσιασμό, πήραν μέρος στις δοκιμασίες και ανακάλυψαν τους γρίφους. 
 
Οι Seven Wonders ήταν η ομάδα που αναδείχθηκε νικήτρια, καθώς ολοκλήρωσε πρώτη τις δοκιμασίες, σε αυτή συμμετείχαν μαθητές του λυκείου. Οι Αχτύπητοι, οι Κόκκινοι Πειρατές, τα Amazing Girls και οι Άπαιχτες πήραν επίσης μέρος στο παιχνίδι του Χαμένου Θησαυρού. Όλες οι ομάδες στο τέλος ήταν ενθουσιασμένες και αποχώρησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, ευχαριστώντας την ομάδα εργασίας του Δήμου για την πραγματοποίηση του παιχνιδιού.
 
Το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ξεκίνησε κάτω από το Δημαρχείο, συνεχίστηκε στη Μπαρκιά, στην Αλευκάντρα, στα Τρία Πηγάδια, στο Ματογιάννι, στην πλατεία Μαντώς Μαυρογένους και στο Δηλιανό Μόλο, όπου σε κάθε σημείο οι ομάδες έπρεπε να λύσουν το γρίφο που τους περίμενε για να συνεχίσουν. Όλοι οι γρίφοι αφορούσαν τον πειρατή Μερμελέχα.
 
Τελευταία δοκιμασία περίμενε τις ομάδες στο Δημαρχείο όπου εκεί ήταν κρυμμένο σε κάποιο σημείο και το τελευταίο κομμάτι του πάζλ, που έπρεπε να συμπληρώσουν για να δημιουργηθεί ο πειρατικός χάρτης της Μυκόνου, όπου σήμανε και το τέλος του παιχνιδιού.
 
Την πρώτη ομάδα περίμενε ένα συμβολικό δώρο έκπληξη. Οι νικητές όπως και τα υπόλοιπα παιδιά δήλωσαν ότι θα ξανά έπαιρναν μέρος και προσκάλεσαν τον κόσμο του χρόνου να πάρει μέρος στο παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού, όπου είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει ακόμα περισσότερος ανταγωνισμός.
 
Πατήστε στις παρακάτω φωτογραφίες, για να δείτε σε πλήρη ανάλυση στιγμές από το παιχνίδι και την βράβευση των νικητών
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες έλαβαν αναμνηστικά μνημεία συμμετοχής.