Εξισορρόπηση ενέργειας με Κρυστάλλους σήμερα & αύριο!

Εξισορρόπηση ενέργειας με Κρυστάλλους σήμερα & αύριο!

 

 

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη βελτίωση του εαυτού τους μέσω ενεργειακών θεραπειών είναι συνήθως άνθρωποι "open minded" δηλαδή ανοιχτόμυαλοι για πολλά θέματα και ασχολούνται επίσης με πολλά θέματα, προβληματίζονται και μέσα από όλα αυτά εξελίσσουν τη γνώση της ζωής και εξελίσσονται και οι ίδιοι.
 
Μερικές φορές όμως, η διάθεση πέφτει και νιώθουν την "μπαταρία" πεσμένη με αποτέλεσμα να μη μπορούν να διαχειριστούν όπως και πριν κάποια θέματα. Όταν δε βρεθεί κάποιος εξωτερικός παράγοντας ώστε να τους αφυπνίσει ξανά και να συνεχίσουν, η διάθεση γίνεται σιγά σιγά ανεξέλεγκτα αρνητική. Περνούν τη γραμμή από τη θετική πλευρά στην αρνητική επειδή τους καταβάλλουν όλα αυτά που βλέπουν και ακούν γύρω τους. Κι όμως αυτό δε συμβαίνει σκόπιμα και συνειδητά. 
 
Οι Κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται σε αρκετές εναλλακτικές θεραπείες και αποτελούν κομμάτι θεραπείας από τα αρχαία χρόνια. Υπάρχουν πολλοί θρύλοι και παραδόσεις που συνδέονται με τους κρυστάλλους, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν συσχετίσει τους κρυστάλλους με τα χρόνια της Ατλαντίδας, της αρχαίας Ελλάδας & της Αιγύπτου, αλλά και της Νότιας Αμερικής ή του Θιβέτ. Κι αυτό γιατί οι κρύσταλλοι δεν έχουν ονομαστεί τυχαία ενεργειακοί πομποί, αφού στην ουσία εκπέμπουν ενέργεια και έχει αποδειχτεί με διάφορους τρόπους όπως την απεικόνιση μέσω φωτογράφησης Κίρλιαν.
 
Βέβαια οι κρύσταλλοι δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συσχετιστεί και με την απλή καθημερινότητά μας, αφού χρησιμοποιούνται ευρέως σε συσκευές υπερήχων, χρονόμετρα υψηλής ακριβείας, ραδιοπομπούς, ρολόγια και τσιπ των υπολογιστών, καθώς και σε πλήθος άλλων ηλεκτρονικών συσκευών.
 
Ως θεραπεία οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται ουσιαστικά για την αποκατάσταση της ενεργειακής ισορροπίας του ανθρώπου. Υπάρχουν κρύσταλλοι που απορροφούν την αρνητικότητά μας όπως υπάρχουν και κρύσταλλοι που ενισχύουν τα καλά στοιχεία που ενυπάρχουν μέσα μας, αλλά με την αρνητικότητα της καθημερινότητας ξεχνάμε κι εμείς οι ίδιοι πως τα έχουμε! 
 
Η θεραπεία που χρησιμοποιούμε στο Mykonos Alternative Center περιλαμβάνει πολλούς και διαφορετικούς κρυστάλλους όπως κρύσταλλο χαλαζία, μαύρη τουρμαλίνη, κιτρίνη, ροζ χαλαζία, αβεντουρίνη, οψιδιανό κ.α. οι οποίοι τοποθετούνται γύρω από το σώμα μας ή πάνω σε αυτό στους ενεργειακούς τροχούς (αν και έχει επικρατήσει η λέξη "τσάκρας" στα σανσκριτικά) και ακολουθεί η εξισορρόπηση αυτών, ενώ το άτομο που δέχεται τη θεραπεία είναι ξαπλωμένο με τα ρούχα του και χαλαρώνει σε σημείο που μπορεί και να κοιμηθεί για λίγο.
 
Βέβαια κάτι τέτοιο δεν αποτελεί τον κανόνα μιας και ο καθένας μας είναι διαφορετικός όπως διαφορετικά είναι και τα βιώματα και τα συναισθήματα που κουβαλάει, αλλά το αποτέλεσμα είναι άμεσα αισθητό!
 
Για όλους εσάς που δουλεύετε με τον εαυτό σας μέσω του διαλογισμού και των θετικών σκέψεων, σκεφτείτε πως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα επικοινωνίας. Από ζωδιακή άποψη η σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο ένα πολύ επικοινωνιακό ζώδιο, αλλά και όσοι επικαλούνται αναληφθέντες δασκάλους στις σκέψεις τους ή στις προσευχές τους, ο Ερμής, σχετίζεται άμεσα με την επικοινωνία. 
 
Ελέγξτε τα συναισθήματά σας λοιπόν και επιτρέψτε στον εαυτό σας να μιλήσετε καθαρά για αυτά που θέλετε και με απόλυτη ακρίβεια!  Εξωτερικεύστε τις σκέψεις σας και να θυμάστε να παραμένετε ήρεμοι ενώ μιλάτε θετικά και όμορφα χωρίς να χρησιμοποιείτε αρνητικές λέξεις στις προτάσεις που σχηματίζετε! Σκεφτείτε πως με τη Νέα Σελήνη σήμερα και με τη Νέα (Κινέζικη) χρονιά από αύριο κάνετε μία Νέα Θετική αρχή!!!
 
Μαρία Μ. Σκαγιά - Τόνια Λορέντζου
Mykonos Alternative Center