Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Παυλόπουλο έστειλε ο κ. Λεονταρίτης

Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Παυλόπουλο έστειλε ο κ. Λεονταρίτης

 

 

 

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο απέστειλε εχθές ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, κ. Γεώργιος Λεονταρίτης. 
 
Στην επιστολή του  ο κ. Λεονταρίτης αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το έργο που ο κ. Παυλόπουλος καλείται να αναλάβει σε μία εξαιρετικά κρίσιμη καμπή για την πορεία της χώρας, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, τονίζοντας ότι η ανάληψη των καθηκόντων της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας απαιτεί δύναμη, υπευθυνότητα, διορατικότητα και αυξημένο αίσθημα δημοκρατικής ευαισθησίας, στοιχεία που αναμφίβολα τον  χαρακτηρίζουν.
 
«Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στην εμπιστοσύνη με την οποία σας περιέβαλε  η πλειοψηφία του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ότι θα πράξετε το παν για την υπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων λειτουργώντας ως εγγυητής της ενότητας, της ομοψυχίας του Ελληνικού λαού και της συναίνεσης των πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Στο πρόσωπό σας έχουν εναποτεθεί μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες για την ευόδωση της σημαντικής αποστολής σας», επισημαίνει ο κ. Λεονταρίτης.