2ος Διεθνής Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από την ΠΝΑΙ

2ος Διεθνής Μαραθώνιος θα πραγματοποιηθεί από την ΠΝΑΙ

 

 

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί στις 26 Απριλίου, από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο 2ος Διεθνής Μαραθώνιος.
 
Για τη διοργάνωση του Μαραθώνιου, πραγματοποιήθηκε εχθές Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου στη Ρόδο, παρουσίαση του 2ου Διεθνούς Μαραθώνιου, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Μαριέττα Παπαβασιλείου, που είναι και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, της Αντιδημάρχου Μαρίζας Χατζηλαζάρου, του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Σέργιου Αϊβάζη, του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλη Ζήκα, του μέλους του Δ.Σ. του κεντρικού ΣΕΓΑΣ Μιχάλη Παυλού, που είναι και πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Γιώργου Μιχαλάκη και του τεχνικού συμβούλου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, που είναι και ο τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου.
 
Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της σε όλους τους εθελοντές του περσινού 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, τονίζοντας πως χωρίς τη συμβολή τους δε θα ήταν δυνατή η εύρυθμη και πετυχημένη διοργάνωση του Μαραθωνίου.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τόνισε:
 
"Η διοργάνωση του δεύτερου Διεθνή Μαραθωνίου «Δρόμοι προς την Ρόδο» είναι γεγονός και αυτήν την φορά μας βρίσκει ακόμα πιο προετοιμασμένους! Το στοίχημα της εδραίωσης φαίνεται κοντά και είναι πιο ορατό από ποτέ. Τώρα έχει έρθει η στιγμή που πρέπει αυτό το στοίχημα να βάλουν μαζί μας και όλοι οι πολίτες του νησιού. Να γίνουν μέρος αυτής της διοργάνωσης, ως δρομείς, ως εθελοντές, ως υποστηρικτές. Να νιώσουμε όλοι μαζί το πόσο σημαντικό έργο προσφοράς είναι αυτό το δρομικό γεγονός στην Ρόδο, μια γιορτή που μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να προσφέρει.
 
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα. Έχει όμως και βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές που μας τιμούν με την συμμετοχή τους".