Ούτε κρύο, ούτε χιόνια στάθηκαν εμπόδιο για τους Πλανόδιους

Ούτε κρύο, ούτε χιόνια στάθηκαν εμπόδιο για τους Πλανόδιους

 

 

 

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες οι Πλανόδιοι χθες το απόγευμα γύρισαν την χώρα της Μυκόνου, μεταφέροντας το αποκριάτικο μήνυμα σε διάφορα σημεία της χώρας, ξεκινώντας από το Ματογιάννι, κάτω από την αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων της ΚΔΕΠΠΑΜ.
 
Πλανόδιοι όλων των ειδών, πωλητής λουλουδιών, πωλητής κουλουριών, ζωγράφος, φωτογράφος κα, βγήκαν στους δρόμους να διαδώσουν το μήνυμα της αποκριάς και να επισημάνουν ότι η αποκριά φτάνει στο τέλος της με τρεις εκδηλώσεις.
 
Η πρώτη είναι το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι, με το Παιδικό Καρναβάλι, για τους μικρούς μασκαράδες που θα διασκεδάσουν με παιχνίδια και δραστηριότητες, στην πλατεία της Άνω Μεράς.
 
Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 10:30 το πρωί, μη λείψει κανείς από το Δημαρχείο, αφού θα ψάξετε να βρείτε τον Θησαυρό του Μερμελέχα, που θα είναι κρυμμένος στα σοκάκια της Μυκόνου. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν συμμετοχή στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο.
 
Η λήξη της αποκριάς, θα σημανθεί στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής, με την παρέλαση των καρναβαλικών πληρωμάτων που θα αναχωρήσουν από τη Λάκκα με τελικό προορισμό το Δημαρχείο Μυκόνου, στο Γιαλό.