Λήγει η προθεσμία για τις συμμετοχές στο διαγωνισμό Hello Tomorrow

Λήγει η προθεσμία για τις συμμετοχές στο διαγωνισμό Hello Tomorrow

 

Λήγει η προθεσμία για τον διαγωνισμό Hello Tomorrow που καλεί και φέτος δημιουργικά μυαλά από όλο τον κόσμο να διαγωνιστούν σε έξι τεχνολογικές κατευθύνσεις, ενέργεια - περιβάλλον, πληροφορική, τρόφιμα - γεωργία, υγεία, υλικά - κατασκευές και μεταφορές - κινητικότητα.
 
Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο διαγωνισμός υποστηρίζεται από την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας και προσφέρει έπαθλο 100.000 ευρώ μετρητά για το μεγάλο νικητή, 15.000 ευρώ μετρητά για τις πέντε ομάδες που θα φτάσουν στον τελικό, δωρεάν συμμετοχή στο διήμερο πρόγραμμα του HEC Business school στο Παρίσι στις 23-24 Ιουνίου, δωρεάν εισιτήρια για το Συνέδριο Hello Tomorrow στο Παρίσι στις 25-26 Ιουνίου όπου θα παρουσιαστούν επιχειρηματικές ιδέες σε 4.000 άτομα και μια σειρά άλλες παροχές.
 
Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν μια καλή επιχειρηματική ιδέα καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό (https://www.younoodle.com/competitions/hello_tomorrow_challenge_2015) μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Οι εκδηλώσεις του διαγωνισμού - που εξελίσσονται σε 40 πόλεις σε όλο τον κόσμο αυτή την περίοδο - θα κορυφωθούν στις 25-26 Ιουνίου σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.
 
Υπενθυμίζεται ότι στην περσινή διοργάνωση της πρωτοβουλίας Hello Tomorrow η Ελλάδα σημείωσε από τα υψηλότερα σκορ συμμετοχών στην Ευρώπη ενώ εκπροσωπήθηκε στον ημιτελικό από την Miroculus.