(φωτο) Το Αποκριάτικο Λούνα Πάρκ τα είχε όλα, από κλόουν και αγγέλους μέχρι το πιο...

(φωτο) Το Αποκριάτικο Λούνα Πάρκ τα είχε όλα, από κλόουν και αγγέλους μέχρι το πιο...

 

 

 

Μια γερή γεύση αποκριάς πήραμε σήμερα στο Αποκριάτικο Λούνα Πάρκ που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μυκόνου. Το προαύλιο του σχολείου γέμισε πολύχρωμες φορεσιές και χαρούμενα πρόσωπα και παρά τις καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν κατά διαστήματα την εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. 

 

Κλόουν, πριγκίπισσες, πειρατές, ινδιάνοι αλλά και υπέροχοι άγγελοι και... εμφανίσεις που... "ανοίγουν την όρεξη" είχε η σημερινή εκδήλωση. Οι φωτογραφίες που παρουσιάζουμε είναι χαρακτηριστικές.

 

 

Το μεγάλο ραντεβού δίνεται τώρα την επόμενη Κυριακή 22/02 με το Μυκονιάτικο Καρναβάλι. Επίσης μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη το απόγευμα οι "Πλανόδιοι" θα βρίσκονται στο Ματογιάννι, το Σάββατο το πρωί, το Αποκριάτικο Πάρτι στην Άνω Μερά, ενώ την τελευταία Κυριακή πριν την παρέλαση του Καρναβαλιού, μικροί και μεγάλοι από 12 έως 112 ετών μην παραλείψετε να πάρετε μέρος στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού!

 

 

Θάρρος, φαντασία, καλή διάθεση και συμμετοχή συνθέτουν το πνεύμα της Αποκριάς. Προετοιμαστείτε για τις εκδηλώσεις που ακολουθούν και... Καλή Διασκέδαση!