Συμβουλευτικά προγράμματα υπηρεσίων από τον ΟΑΕΔ

Συμβουλευτικά προγράμματα υπηρεσίων από τον ΟΑΕΔ

 

 

Θέτοντας ως στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανέργους, ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να υλοποιήσει Εργαστήρια Ενεργοποίησης-Κινητοποίησης Ανέργων στους Νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.
 
Για το Νομό Αττικήςτο Εργαστήριο Ενεργοποίησης θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 απότις 09:30 έως τις 15:00 ενώ το Εργαστήριο Ενεργοποίησης για τον Νομό Θεσσαλονίκης θα υλοποιηθεί την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου από τις 09:30 έως τις 15:00.
 
Μέσω των Εργαστηρίων θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη βιωματική πληροφόρηση σχετικά με τις συμβουλευτικές υπηρεσίες που υλοποιούνται από τον Οργανισμό (Συμβουλευτική  Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Συμβουλευτική των Τεχνικών Αναζήτησης Εργασίας, Συμβουλευτική Ανάληψης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών).
 
Επισημαίνεται ότι μετά τη διεξαγωγή του Εργαστηρίου, οι ωφελούμενοι από αυτό θα έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε ολοκληρωμένα προγράμματα συμβουλευτικής.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στους εργασιακούς συμβούλους της υπηρεσίας του ΟΑΕΔ που είναι εγγεγραμμένοι. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο  www.oaed.gr .