Νίκος Τζιόβας: Ήταν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη

Νίκος Τζιόβας: Ήταν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη

 

 

Ο προπονητής της Άνω Μεράς Νίκος Τζιόβας

 

Εμφανώς ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα του τοπικού ντέρπι ο προπονητής της Άνω Μεράς Νίκος Τζιόβας καθώς ίσως να ήταν και η πρώτη φορά σήμερα που η ομάδα της Άνω Μεράς έσπασε την κακή παράδοση. 

 

"Ήταν μια μεγάλη και δίκαιη νίκη, που ήρθε μετά από την εντατική προσπάθεια και προετοιμασία που έγινε όλη την εβδομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά" ανέφερε σε δηλώσεις του στο mykonosdaily.gr ο κ. Τζιόβας.

 

Σημαντικό είναι το γεγονός όπως αναφέρει ο ίδιος ότι σήμερα στην βασική εντεκάδα έπαιξαν και δύο παιδιά από το εφηβικό της Άνω Μεράς, ο Ραπάι και και Δήμα που "έδεσαν" με την ομάδα και έδωσαν μαζί με όλους τους παίκτες τον καλύτερο τους εαυτό, κάτι που φάνηκε στο τελικό αποτέλεσμα, όπως αναφέρει. 

 

Τα μάτια τώρα της Άνω Μεράς είναι στα δύο παιχνίδια με Ανδριακό και Τήνο καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Τζιόβα "δεν πρέπει να χάσουμε βαθμό μετά από μια τέτοια επιτυχία. Πρέπει να κερδίσουμε Ανδριακό και Τήνο και με τον ΑΟΣ την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουμε την θέση που μας αναλογεί".

 

Δεδομένου ότι στο τελευταίο παιχνίδι της η Άνω Μερά υποδέχεται τον ΑΟ Σύρου στην έδρα της, επιθυμεί διακαώς να έχει μέχρι τότε το πλεονέκτημα της συγκομιδής όσο περισσότερο βαθμών μπορεί. 


Διαβάστε επίσης: Σπουδαία νίκη η Άνω Μερά 2-0 μέσα στο "κάστρο" του ΑΟ Μυκόνου