Σπουδαία νίκη η Άνω Μερά 2-0 μέσα στο

φωτογραφία αρχείου
Η Άνω Μερά είναι η μεγάλη νικήτρια του τοπικού ντέρμπι της Α' Κυκλάδων. Ο ΑΟ Μυκόνου δεν κατάφερε να φτάσει στο τέρμα και έχασε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα του έδιναν τον αέρα για την επικράτηση στο πρωτάθλημα.
Πιο αποφασισμένοι οι παίκτες της Άνω Μεράς έφτασαν στη νίκη με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.
Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Γιογιός με πέναλτι στο 52' και τη νίκη σφράγισε ο Τουρέ στο '70 ο οποίος με μια υπέροχη προσωπική προσπάθεια άδειασε την άμυνα του ΑΟΜ και πλάσαρε με ψηλοκρεμαστό σουτ τον τερματοφύλακα Σαραντάκο.
Το σκορ δίνει πλέον άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα καθώς ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Σύρου ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Άνω Μερά αφού πέρασε τον σκόπελο του Κόρφου, σε απόσταση αναπνοής από τις δύο ομάδες, με 20 βαθμούς, μπαίνει πλέον δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης του τίτλου, ή της δεύτερης θέσης.