Κορυφαία προτεραιότητα η επέκταση της τουριστικής περιόδου

Κορυφαία προτεραιότητα η επέκταση της τουριστικής περιόδου

 
 
Η επέκταση της τουριστικής περιόδου στους δώδεκα μήνες τον χρόνο αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, στο περιθώριο επίσκεψής της στην φετινή έκθεση HORECA.
 
 
Η κ. Κουντουρά πραγματοποίησε επίσκεψη στα περίπτερα της εμπορικής τουριστικής έκθεσης και συνομίλησε με τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και τους εκθέτες οι οποίοι της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο της.
 
 
Η αναπληρώτρια υπουργός σύμφωνα με την naftemporiki επεσήμανε ότι κορυφαία προτεραιότητα του υπουργείου είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου δώδεκα μήνες τον χρόνο, καθώς επίσης η ανάδειξη, προβολή και αξιοποίηση του αστείρευτου πλούτου του ελληνικού τουριστικού τομέα.
 
 
Παράγοντες της έκθεσης διατύπωσαν προς την κ. Κουντουρά, την αισιοδοξία τους για τη νέα τουριστική περίοδο και πρόσθεσαν ότι στην φετινή έκθεση σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών και επισκεπτών. Μάλιστα, η προσέλευση των επισκεπτών κατά την πρώτη ημέρα ήταν εντυπωσιακή, καταγράφοντας αύξηση 42% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή.