ΑΟ Μυκόνου - ΑΣ Άνω Μεράς με στόχο τη νίκη

ΑΟ Μυκόνου - ΑΣ Άνω Μεράς με στόχο τη νίκη

Φάση από προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων

 

Έπιασε τον ΑΟ Μυκόνου στην βαθμολογία η ομάδα τους ΑΟ Σύρου μετά την χθεσινή νίκη του επί του ΠΑΣ Τήνου. Το παιχνίδι στην Σύρο έληξε με σκορ 3-1 υπέρ του ΑΟ Σύρου, αποτέλεσμα που έφερε τον ΑΟΣ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον ΑΟ Μυκόνου, με 22 βαθμούς.

 

Ωστόσο η 11η αγωνιστική της Α΄Κυκλάδων βρίσκεται σε εξέλιξη και το σημερινό τοπικό ντέρμπι μεταξύ του ΑΟ Μυκόνου και της Άνω Μεράς στη Μύκονο αναμένεται να καθορίσει την εξέλιξη του πρωταθλήματος και για τις δύο ομάδες που διεκδικούν την κορυφή (ΑΟ Μυκόνου και ΑΟ Σύρου), αλλά και για την Άνω Μερά που θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης σε περίπτωση που κάνει σήμερα την έκπληξη.

 

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το πρωτάθλημα είναι στα χέρια της Μυκονιάτικης ομάδας καθώς σε περίπτωση νίκης σήμερα στον Κόρφο, με δυσκολία ο ΑΟ Μυκόνου θα χάσει το πρωτάθλημα, αφού στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν ο ΑΟ Σύρου έχει ένα ρεπό, γεγονός που αποτελεί αβαντάζ και για την Άνω Μερά. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει στους προσεχείς αγώνες κάποιο στραβοπάτημα για την ομάδα της Μυκόνου.

 

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες ΑΟ Μυκόνου και Άνω Μερά, στην πρώτη φετινή συνάντησή τους στο γήπεδο της Καρδαμίδας στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1.

 

Το παιχνίδι στο γήπεδο του Κόρφου ξεκινά στις 3:00 το μεσημέρι με διαιτητές τους ΑΓΓΕΛΟΥ Σ., ΜΕΝΔΡΙΝΟ Λ., ΜΟΥΤΑΦΗ Α.