Μύκονος: Μονοδρομήσεις και μεταφορά της πιάτσας των ταξί σε δημόσια διαβούλευση

Μύκονος: Μονοδρομήσεις και μεταφορά της πιάτσας των ταξί σε δημόσια διαβούλευση

 

 

 
 
Μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου 2015 έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι φορείς να καταθέσουν τις προτάσεις τους σχετικά με την απομάκρυνση ή μη της πιάτσας των ΤΑΞΙ από την πλατεία Μαντώς Μαυρογένους, στον γιαλό και την διαμόρφωση χώρου για την μεταφορά των σημείων στάθμευσης από την Πλατεία Μαντώ και την Φάμπρικα για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος.
 
 
Το θέμα συζητήθηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στη Δημαρχείο παράλληλα με άλλα θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, όπως ο καθορισμός ωραρίου κυκλοφορίας οχημάτων τροφοδοσίας εντός της πόλεως Μυκόνου, αλλά και η μονοδρόμηση τμήματος οδικού δικτύου από το σταυροδρόμι Άνω Μεράς – Βαστάο έως την διασταύρωση Μαούνα. 
 
 
Οι προτάσεις και για τα τρία θέματα πρέπει να κατατεθούν εγγράφως μέχρι τις 25/2 οπότε και αναμένεται η επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. 
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι προτάσεις που θα οι προτάσεις που θα συγκεντρωθούν θα αξιολογηθούν προκειμένου να διαμορφωθεί μια εφαρμόσιμη λειτουργική λύση, την οποία η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μυκόνου θα εισηγηθεί προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την τελική απόφαση.