Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στις Κυκλάδες

Καιρός: Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών στις Κυκλάδες

 

 

 
Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται και σήμερα στα δυτικά και τα νησιά του νότιου και ανατολικού Αιγαίου, ενώ παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στην Ηπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
 
 
Στις Κυκλάδες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 16 βαθμούς κελσίου.
 
 
Για τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές η καταιγίδες κυρίως στα νότια.
Ανεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
 
Ο καιρός την Τέταρτη 04-02-2015
 
Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανόν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά, με βαθμιαία βελτίωση. Στην υπόλοιπη χωρά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα με τοπικές βροχές. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης.
 
 
Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.