Ξεκινάει η συνεργασία του Α.Ο. Μυκόνου με την ΠΑΕ Ατρόμητος

Ξεκινάει η συνεργασία του Α.Ο. Μυκόνου με την ΠΑΕ Ατρόμητος

 

 

Ξεκινάει η συνεργασία του Α.Ο. Μυκόνου με την ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, ανήκοντας πλέον και επίσημα στο Δίκτυο Σχολών που έχει αναπτύξει σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο η ομάδα των Αθηνών.
 
Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ατρόμητος η οποία θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών και του τμήματος scouting. κ. Τόλη Αποστόλου , τον υπεύθυνο εκπαίδευσης  κ. Ευάγγελο Μπεκρή , τον Υπεύθυνο  Τεχνικής  κ. Αθανάσιο Σερπάνο και τον προπονητή Τερματοφυλάκων κ. Τάκη Γιαταγανάκη θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου, από την Παρασκευή 13 έως και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου.
 
Στο τριήμερο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους του Ατρομήτου να γνωρίσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Α.Ο. Μυκόνου, καθώς και τα παιδιά της Ακαδημίας.
 
Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πάνω σε θέματα εκπαίδευσης από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή και το επιτελείο του Ατρομήτου με τους προπονητές της ομάδος.
 
Εργομετρικό έλεγχο θα περάσουν όλοι οι αθλητές  από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή , θα γίνει παράδοση μαθημάτων πάνω στην Τεχνική από τον κ. Αθανάσιο Σερπάνο και οι νεαροί τερματοφύλακες θα δουλέψουν με τον κ. Τάκη Γιαταγανάκη προπονητή τερματοφυλάκων.
 
Επίσης θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών μας από τον κ. Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του. Στην αξιολόγηση αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και ποδοσφαιριστές από άλλες ομάδες της Μυκόνου  αλλά και από όλα τα νησιά των Κυκλάδων.
 
Όσα παιδιά επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1998 έως και το 2004, μπορούν να παρευρεθούν στα γραφεία του Α.Ο. Μυκόνου στον Κόρφο, για να δηλώσουν συμμετοχή.