Μαθητές «κρέμασαν» 9χρονο στην μπασκέτα του σχολείου

Μαθητές «κρέμασαν» 9χρονο στην μπασκέτα του σχολείου

πηγή φωτογραφίας lesvosnews
 
 
 
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε σχολείο της Λέσβου όταν μαθητές «κρέμασαν» έναν 9χρονο μαθητή στην μπασκέτα του σχολείου. Σύμφωνα με το lesvosnews, η εκδοχή των δασκάλων είναι ότι τον 9χρονο μαθητή τον ανέβασαν στην μπασκέτα δύο μαθητές κατόπιν εντολή δασκάλου γυμναστικής με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα η οποία είχε μπλεχθεί στο δίχτυ του στεφανιού. 
 
 
 Οι δύο μαθητές όμως στη συνέχεια άφησαν κρεμασμένο τον άτυχο μαθητή επάνω στη μπασκέτα και μάλιστα όταν ο μαθητής τους εκλιπαρούσε να τον κατεβάσουν αυτοί πριν προλάβουν οι δάσκαλοι που ήταν παρόντες στο περιστατικό να αντιδράσουν τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο τσιμεντένιο παρκέ της αυλής – γηπέδου και να τραυματιστεί. Ευτυχώς που ο μικρός κατά την πτώση του έβαλε τα χέρια του και δεν χτύπησε στο κεφάλι. 
 
 
Για σοβαρές ευθύνες που βαρύνουν τους υπεύθυνους του σχολείου κάνει λόγω η μητέρα του άτυχου μαθητή η οποία περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης.