Το ημερήσιο ωροσκόπιο κάθε ζωδίου για την Τρίτη 27-01-2015

Το ημερήσιο ωροσκόπιο κάθε ζωδίου για την Τρίτη 27-01-2015

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όπως όλα τα ζώδια της Φωτιάς σήμερα, έτσι κι εσείς, λάμπετε, αστράφτετε και βροντάτε! Έχετε πολύ και ορθά ευθυγραμμισμένο δυναμισμό, που θα σας επιτρέψει να κάνετε θετικά νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς. Η δουλειά σας είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλά και ερωτικά είστε πολύ δυνατοί και γοητευτικοί. Αν θέλετε να κατακτήσετε κάποιο πρόσωπο, έχετε μεγάλη εύνοια το βράδυ και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε. Θα φανεί εν τω μεταξύ σήμερα πόσο δίκιο έχετε κάποιες φορές που αντιδράτε παρορμητικά, η ζωή δεν θέλει μόνον αυστηρό πρόγραμμα, θέλει πολλές φορές και κάποιο ρίσκο και οι άλλοι θα σας αναγνωρίσουν ότι κάνατε πολύ καλά σε κάποιο θέμα που αντιδράσατε με αυθορμητισμό. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Έχετε μια εξαιρετική δύναμη να μετατρέπετε τα όποια προβλήματα σε εφαλτήριο για να πάτε ακόμα ψηλότερα, και αυτό σήμερα θα το νιώσετε έντονα. Κάποια προβλήματα στην δουλειά σας, αντί να σας στεναχωρήσουν και να σας χαλάσουν την διάθεση, θα γίνουν η θετική αρχή πολύ σπουδαίων αποφάσεων. Ερωτικά θέλετε τον σύντροφό σας στο πλάι σας, γίνεστε κάπως απαιτητικοί, αλλά δεν θα στερηθείτε αυτήν την έξτρα τρυφερότητα που χρειάζεστε. Αν είστε αδέσμευτοι και νιώθετε κάποια συναισθήματα για ένα πρόσωπο, η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος κατάκτησης.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο ανάδρομος Ερμής κάνει αισθητή την παρουσία του και σας δίνει πολλές και σημαντικές προκλήσεις . Λάθη και σφάλματα από το παρελθόν θα ανάψουν το κόκκινο λαμπάκι του κινδύνου και έχει έρθει η στιγμή να παραδεχτείτε κάποιες αλήθειες έτσι ώστε να μην χρειαστεί να βιώσετε πάλι και πάλι τα ίδια καρμικά μαθήματα. Όσο προσπαθείτε να κρυφτείτε από τα προβλήματα, τόσο αυτά θα σας κυνηγάνε. Η σωστή αντιμετώπιση είναι να κάνετε στάση και να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα και σοφία τα – αρκετά – αδιέξοδά σας. Σε αυτήν σας την προσπάθεια θα έχετε πολλούς και καλούς συμμάχους και τελικά όλα θα γίνουν πολύ πιο ανώδυνα από ό,τι τώρα φαντάζεστε και φοβάστε. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα αυτή είναι θεμέλιο εξαιρετικά καλών εξελίξεων σε κάθε τομέα της ζωής σας. Φωτεινοί και χαρούμενοι επιτέλους, χωρίς την συνηθισμένη σας κυκλοθυμία, πολύ ειλικρινείς και βαθιά συναισθηματικοί, είστε έτοιμοι να αφήσετε κυριολεκτικά πίσω το παρελθόν και να αδράξετε με μεγάλη βεβαιότητα το σήμερα, αλλά και το μέλλον . Εργασιακά παίρνετε πολλές και θετικές αποφάσεις που είναι όλες στην σωστή κατεύθυνση, σίγουρα. Να έχετε υπόψη σας ότι κάποιοι άνθρωποι από τον εργασιακό σας χώρο οι οποίοι σας στεναχώρησαν, επειδή βλέπουν ότι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, θα είναι φίλοι σας κι θα σας στηρίξουν. Ερωτικά λάμπετε και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο!
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχει έρθει η στιγμή να πάρετε τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας. Η ημέρα είναι εξαιρετικά αισιόδοξη και όλοι οι πλανητικοί οιωνοί σας λένε ότι έχετε ανοιχτούς δρόμους. Επαγγελματικά μπορείτε να πετύχετε τα πάντα, αν συνεργαστείτε με τους άλλους χωρίς εγωισμούς και με απόλυτη ειλικρίνεια . Η ερωτική σας ζωή φλέγεται κυριολεκτικά από το πάθος . Αν είστε δεσμευμένοι έχετε το δικαίωμα να χαρίσετε αυτό το βράδυ στον άνθρωπο της ζωής σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι είναι μια μέρα που σας ευνοεί πολύ για να κατακτήσετε μια εκλεκτή καρδιά . Σε κάθε περίπτωση το γενναίο σας όπλο είναι η αστραφτερή και σίγουρη προσωπικότητά σας, που σας κάνει πολύτιμους.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η σχέση αντίθεσης του ανάδρομου Ερμή με τον ανάδρομο Δία, αντί να σας ενοχλήσει, έχει ατσαλώσει την ψυχική σας δύναμη και αποφασιστικότητα. Έχετε μεγάλη όρεξη να αγωνιστείτε για τους στόχους σας και αισθάνεστε ότι στην πραγματικότητα είστε πιο δυνατοί και σίγουροι για τον εαυτό σας από ποτέ. Η ημέρα είναι εξαιρετική για να την περάσετε με φίλους, αλλά και για να οργανώσετε τα σχέδιά σας με πολύ σταθερά βήματα για το άμεσο μέλλον . Ερωτικά νιώθετε την ανάγκη να πέσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας με μεγάλη τρυφερότητα, αλλά ίσως να σας χωρίζουν υποχρεώσεις ή και πραγματική απόσταση . 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η δημιουργικότητα, η συνέπειά σας, η καλή σας διάθεση και ο τρόπος με τον οποίο έχετε χειριστεί θετικά κάποιες αναβολές και ματαιώσεις στον χώρο της δουλειάς σας, σας δίνουν αυτή τη στιγμή ένα εξαιρετικό προβάδισμα. Είστε σε μια από τις πιο όμορφες ημέρες σας, πολλές από τις ιδέες σας αναγνωρίζονται και έχετε επίσης και μια αναπάντεχη δικαίωση και από ανθρώπους που δεν σας πίστευαν ή ακόμα και σας πολεμούσαν. Εννοείται πως η καλή σας διάθεση αντανακλά και στον τρόπο που γοητεύετε τους πάντες, όπως σας συμβαίνει συνήθως όταν είστε στα επάνω σας! Μην ξεχάσετε σε καμία περίπτωση πως δεν έχετε οριστικά αφήσει πίσω σας οικονομικά προβλήματα και μην κάνετε σπατάλες. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Με την Σελήνη να δημιουργεί ένα πανέμορφο πλέγμα με τον Πλούτωνα, έχετε πολύ συναισθηματική και ερωτική ημέρα. Σε περίπτωση που είστε σε σχέση είναι ώρα να ασχοληθείτε μαζί με τον σύντροφό σας με κάτι κοινό, να ξεκινήσετε να έχετε κάποια κοινή δραστηριότητα, ακόμα και επαγγελματικά. οι αδέσμευτοι κερδίζετε πολύ την εκτίμηση των άλλων με την ειλικρίνειά σας, αλλά και με την αυξημένη γοητεία σας, γεγονός που σας κάνει να φαντάζετε ακαταμάχητοι. Δώστε σημασία σε αποκαλύψεις που θα σας κάνουν κάποιοι συνάδελφοί σας στον εργασιακό χώρο ή αντικείμενο που κινείστε, θα έχουν σημασία στο άμεσο μέλλον . Τέλεια μέρα για να περάσετε κάποια συνέντευξη ή να υπερασπιστείτε κάποιο σχέδιό σας. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Χαρούμενοι όσο ποτέ, με πολύ υψηλή αυτοεκτίμηση, με μεγάλη ωριμότητα και έχοντας συνειδητοποιήσει τις πραγματικές σας δυνάμεις, είστε έτοιμοι για μια μέρα γεμάτη αισιοδοξία . Έχετε όλη την καλή διάθεση να μοιραστείτε με τους άλλους γύρω σας ευκαιρίες, γνώσεις, αλλά και αυτό το άγγιγμα της τύχης που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Ο σύντροφός σας μπορεί και να ξαφνιστεί από την έκρηξη δυναμισμού σας. Αν είστε αδέσμευτοι, κάντε κάτι, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και κοιτάξτε γύρω σας, πολλοί άνθρωποι είναι γοητευμένοι από την ανοιχτόκαρδη προσωπικότητά σας.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας θα είναι όμορφη, φωτεινή και γεμάτη από νέα σχέδια, τα οποία έχει έρθει ο καιρός να υλοποιήσετε. Όσο κι αν ακόμα αντιμετωπίζετε κάποια οικονομικά προβλήματα, βλέπετε ότι αρχίζουν να παρουσιάζονται και οι λύσεις. Έχετε καλή επαφή με το ένστικτό σας και αυτό σας κάνει πολύ δραστήριους, αλλά και πολύ αποτελεσματικούς. Δώστε την ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι κοντά σας να σας αποδείξουν την αγάπη τους και δεχτείτε και κάποιες συμβουλές είτε από μεγαλύτερους συγγενείς σας είτε από ανθρώπους στην δουλειά σας οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα δείτε ότι η σταθερή σας στάση θα αποδώσει πολλούς και εύγευστους καρπούς!
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι πολύ όμορφες όψεις του Ποσειδώνα και της Σελήνης θα σας χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις και μια εξαιρετική ημέρα. Έχετε πολύ καλή διάθεση, είστε ρομαντικοί και ονειροπόλοι και πολύ πιθανόν να αντιμετωπίζετε τον έρωτα με μια εντελώς φρέσκια ματιά. Η αισιοδοξία και η χαρά που νιώθετε σας κάνουν πολύ αγαπητούς στους άλλους και μπορείτε να είστε στο επίκεντρο όλων των εξελίξεων σε προσωπικό και γενικότερο επίπεδο. έχετε μεγάλες επιτυχίες με το άλλο φύλο και αυτό όχι μόνον σας κάνει πολύ γοητευτικούς, σας επιτρέπει και να έχετε καλές συμμαχίες σε επίπεδο δουλειάς.