Στους 8 του Challenge Cup η ομάδα βόλει του Πανναξιακού

Στους 8 του Challenge Cup η ομάδα βόλει του Πανναξιακού

 

 

Τη Λε Κανέ κέρδισε η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού. Η ομάδα των Κυκλάδων κατάφερε να κάνει την ανατροπή και από 2-0 που έχανε να κερδίσει 2-3 και να πάρει την πρόκριση για τους 8 CEV Challenge Cup.
 
O Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης  σε σημερινή δήλωσή του συγχαίρει τις αθλήτριες, τον προπονητή και τη Διοίκηση της ομάδας για την πρόκρισή τους.
 
Όπως σημείωσε ο Αντιπεριφερειάρχης «ο Πανναξιακός κέρδισε άξια την πρόκριση στις οχτώ (8) καλύτερες ομάδες βόλεϊ της Ευρώπης στο Challenge Cup και η εκπροσώπηση αυτή τιμά την Περιφέρειά μας. Οι σωστές επιλογές της διοίκησης, το ταλέντο και η σκληρή δουλειά των αθλητριών και του τεχνικού επιτελείου έφεραν μέσα σε λίγους μήνες αξιοζήλευτα αποτελέσματα». 
 
«Τέτοια επιτεύγματα προσδίδουν θετικό αντίκτυπο σε όλο το ελληνικό βόλεϊ – προσθέτει ο κ. Λεονταρίτης – και αναδεικνύουν διεθνώς τη Νάξο, τις Κυκλάδες, το Νότιο Αιγαίο και την Ελλάδα αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά και σωστή οργάνωση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», για να καταλήξει «Η επιτυχία αυτή, καταξιώνει την ομάδα στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο των υποχρεώσεών της. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για τη μέχρι τώρα μεγάλη πορεία, παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Εύχομαι οι νίκες να συνεχιστούν μέχρι την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τρόπαιου».