Διήμερο επαφών στην Αθήνα είχε η δημαρχεύουσα κα Γρυπάρη

Διήμερο επαφών στην Αθήνα είχε η δημαρχεύουσα κα Γρυπάρη

 

 

Σημαντικές επαφές και συναντήσεις είχε η Δημαρχεύουσα Μυκόνου κα Ειρήνη Γρυπάρη το διήμερο 27 και 28 Νοεμβρίου 2013 στην Αθήνα.
 
 
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου, την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2013 η Δημαρχεύουσα παραβρέθηκε σε συμβούλιο με παρόντες όλους τους Δημάρχους της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου. Η κα Γρυπάρη, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια στο Δήμο μας, με την υποστελέχωση και για την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών  τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Μυκόνου και την καθαριότητα. 
 
 
Παράλληλα, η κα Γρυπάρη επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μιχελάκη μαζί και τον Διευθυντή του γραφείου του υπουργού κ. Μπινιώτη αλλά και τον  Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Βρούτση.  Στις κατ’ιδίαν συναντήσεις με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης η Δημαρχεύουσα ανέλυσε στους κ.κ. Υπουργούς  τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο Δήμο Μυκόνου από τις 27 Ιουνίου που ανέλαβε χρέη Δημάρχου.
 
 
Η Δημαρχεύουσα προέταξε τις κινήσεις του Δήμου Μυκόνου με την συμμετοχή του στο πρόγραμμα κινητικότητας αλλά και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετατάξεις προς το Δήμο μας, με σκοπό την άμεση απορρόφηση εργατικού δυναμικού για την ταχύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στις Υπηρεσίες του Δήμου. 
 
 
Οι δύο Υπουργοί συνεχάρησαν την κα Γρυπάρη για τις  πρωτοβουλίες της και δήλωσαν ρητά την στήριξή τους στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει.