Τα kids athletics στην Κύθνο

Τα kids athletics  στην Κύθνο

 

 

Μετά την Μήλο, την Αντίπαρο και τη Σέριφο ήταν η σειρά ενός ακόμα κυκλαδίτικου νησιού,  της φιλόξενης και ανεπιτήδευτης Κύθνου να διοργανώσει τα kids athletics.  
 
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με τη συμπαράσταση του Δήμου Κύθνου και του Δημάρχου της κ. Μανώλη Φίλιππα διοργάνωσε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου τα kids athletics στην Δρυοπίδα στην οποία συγκεντρώθηκαν τα παιδιά των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού σχολείου Κύθνου.
 
Τα kids athletics ενθουσίασαν τα  παιδιά τα οποία ζήτησαν την επανάληψή τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η γυμνάστρια του δημοτικού σχολείου, Σπυριδούλα Παλαντζά ζήτησε μάλιστα τη συνδρομή της διευθύντριας κ. Βασιλικής Βασιλείου και του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ώστε το σχολείο να αποκτήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για την διεξαγωγή της ενλόγω αθλητικής δραστηριότητας.
 
Η Κύθνος μέσω του δημάρχου της φαίνεται ότι μπαίνει δυναμικά στην ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στις κυκλάδες καθώς εξέφρασε την επιθυμία, για μια ακόμη φορά, να φιλοξενήσει αθλητικές δραστηριότητες και να δημιουργήσει σωματείο στίβου.  
 
Βετεράνοι αθλητές που κατοικούν στο νησί, φίλαθλοι και γονείς  θα τεθούν επικεφαλής της προσπάθειας  η οποία θα γίνει υπό την καθοδήγηση της Σπυριδούλας Παλαντζά.