Πως θα είναι η μέρα σήμερα για κάθε ζώδιο;

Πως θα είναι η μέρα σήμερα για κάθε ζώδιο;

 

 

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Προσοχή εύφλεκτο σας φωνάζει ο Άρης από τους Ιχθείς και πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη σας αυτό και σήμερα! Θα έχετε την τάση να πείτε τα πάντα, να παραδεχτείτε ενδεχομένως δικά σας λάθη προς τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά όχι γιατί όντως θέλετε να κάνετε αυτοκριτική, αλλά για να έχετε άλλοθι μετά να τους χτυπήσετε αλύπητα για όσα νομίζετε ότι σας φταίνε! Ο ενεργοποιημένος 12ος Ηλιακός Οίκος των Ιχθύων φωνάζει ότι θα βγάλετε μυστικά στο προσκήνιο, ότι θα απαιτήσετε να καλύψετε τις ανασφάλειές σας με εντυπωσιακά ξεκαθαρίσματα και οριακές λύσεις. Συγκρατηθείτε και αφήστε καλύτερα το μυαλό σας να οδηγήσει την κούρσα, και όχι την καρδιά σας. Οι άνθρωποι δεν είναι μίας χρήσεως, μην πληγώσετε κάποιον μόνον από πείσμα . Άλλωστε στην πραγματικότητα είστε τόσο καλά άτομα που δεν θέλετε σε κανέναν να αφήσετε πικρή γεύση!
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η έντονη δράση των τριών κυβερνητών σας, της Αφροδίτης, του Ερμή και του Κρόνου, μαζί με τις πολύ δυνατές όψεις της Σελήνης, θα σας δώσουν μια μέρα πολύ αντιφατική. Ο έρωτας κυριαρχεί, η διάθεσή σας είναι πολύ αισθαντική, αλλά η καθημερινότητα σας αντιμάχεται και δεν σας δίνει τον απαραίτητο χρόνο, ούτε καν την πολυτέλεια να ζήσετε λίγες στιγμές ήσυχες. Οπότε μάλλον θα έχετε μια μέρα που μέχρι το βράδυ θα σας τραβάει μακριά από τους πόθους σας. Ωστόσο, η μέρα δεν κρατάει για πάντα, το βράδυ έρχεται και τότε όντως μπορείτε να βρείτε τον χρόνο να απολαύσετε τον έρωτα, είτε με τον σύντροφό σας οι δεσμευμένοι, είτε με ένα γλυκό και αποδοτικό φλερτ οι αδέσμευτοι. Κάντε υπομονή λοιπόν και μην πλαντάζετε, θα έρθει η ώρα του έρωτα!
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Έχετε σήμερα μια τάση να γίνετε ερειστικοί, γιατί κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε, κυρίως στον εργασιακό και στον οικονομικό τομέα. Φυλαχθείτε από απότομες αντιδράσεις, είναι αδύνατον όλοι οι γύρω σας να είναι πάντα συντονισμένοι μαζί σας με τον απόλυτο τρόπο που σας κάνει εσάς να νιώθετε ασφάλεια. Σκεφτείτε έξυπνους τρόπους για να βοηθήσετε την επικοινωνία σας και να εξασφαλίσετε συμμαχίες, χωρίς να κινείστε με γνώμονα αποκλειστικά και μόνον τον δικό σας τρόπο σκέψης. Δείτε όπως πρέπει και τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, ίσως να μπορείτε να κάνετε μια καλή σύνθεση. Ερωτικά τα πράγματα είναι πιο ομαλά, ακριβώς γιατί θα εξασφαλίσετε την ανοχή και την αγάπη των κοντινών σας ανθρώπων, γεγονός που θα σας ξεκουράσει. Μην ξανοιχτείτε οικονομικά, έχετε πολύ δρόμο ακόμα για να πιάσετε κάβο, έστω κι αν έχετε καλές ενδείξεις. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Σελήνη θα δοκιμάσει σήμερα τα νεύρα σας, τις αντοχές σας και τις αποφάσεις σας. Με απανωτά τετράγωνα από τον φιλικό σας Σκορπιό με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Δία και με ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας φέρνει σχεδόν κάθε θέμα που σας απασχολεί στο προσκήνιο και μάλιστα με πολύ επιτακτικό τρόπο. Και θέματα που σχετίζονται με την περιουσία σας αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας και τις μόνιμες σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας θα αναδυθούν όλα μαζί. Βάλτε προτεραιότητες, επενδύστε στην ωριμότητα που έχετε αποκτήσει από προηγούμενες φορές που έχετε αντιμετωπίσει τέτοιες καταιγίδες ενεργειών και βρείτε το μονοπάτι σας μέσα από την σιγουριά ότι τίποτα δεν γίνεται για να σπάσετε, αλλά για να ασκηθείτε. Δοκιμάστε να δείτε τα πράγματα από πάνω όπως λέμε, χωρίς να μπείτε στο καμίνι των συναισθημάτων και των παρορμητικών αποφάσεων. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η αντίθεση του Ερμή από τον υδροχόο με τον Δία από το ζώδιό σας και μάλιστα σε ανάδρομη φορά σας ενημερώνει ότι έχει έρθει η ώρα να ξεκαθαρίσετε πολλά στο επίπεδο των μόνιμων σχέσεών σας. Πολύ περισσότερο που ένα τετράγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Δία θα σας φέρει στην επιφάνεια πολλές ανάγκες οι οποίες για καιρό έχουν μείνει ακάλυπτες και τώρα έχει έρθει η ώρα να τις καλύψετε – ή να προχωρήσετε παρακάτω, σε μια επόμενη σχέση που θα σας καλύψει αυτές τις ανάγκες. Ωστόσο όλα αυτά πρέπει να γίνουν με διακριτικότητα και όχι με φωνές και σκάνδαλα, κινδυνεύετε να εκτεθείτε. Προσέξτε την οικογένειά σας, θα έχετε εντάσεις. Οικονομικά δεν είναι και καμιά σπουδαία μέρα, μην κάνετε ανοίγματα, κρατήστε θέση άμυνας. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την σύνθετη δράση του Ερμή έχετε πολλά στο μυαλό σας. Αρχίζει για εσάς μια περίοδος ξεκαθαρίσματος. Ίσως να θέλετε να αφήσετε πίσω κάποιους ανθρώπους που λειτουργούν πια καθαρά σαν βαρίδια και άχθος στην εξέλιξή σας. Κάποιοι φίλοι σας μπορεί να είναι πια επιζήμιοι και θέλετε να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο από την επιρροή τους. Ίσως στον τομέα της δουλειάς σας να πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να επικεντρωθείτε σε ένα και μόνον αντικείμενο, γιατί καιρό τώρα διασπάτε την ενέργειά σας σε πολλά πεδία. Ίσως ακόμα να πρέπει να κάνετε κάποιο καλό ξεκαθάρισμα με τον σύντροφό σας ή με τις πραγματικές σας προθέσεις απέναντι σε κάποιο άτομο που πολιορκεί την σκέψη σας. Έχετε την καθαρότητα του μυαλού να αντιμετωπίσετε όλα αυτά τα ζητήματα και να αντιμετωπίσετε το αύριο με λιγότερο άγχος και σύγχυση .
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Όλη αυτήν την περίοδο, και σήμερα, η μοίρα σας είναι στα χέρια σας. Οι όψεις είναι αντικρουόμενες και έχετε ένα πλήθος από επιρροές, που δεν σας βοηθούν να ξεκαθαρίσετε ακριβώς ούτε τι θέλετε ούτε με τι τρόπο θα το πετύχετε. Ωστόσο το νόημα της πλανητικής επιρροής είναι ακριβώς αυτό: ησυχάστε από τις εξωτερικές επεμβάσεις και με ηρεμία και αποφασιστικότητα κάντε τα σχέδιά σας με προγραμματισμένα και ώριμα βήματα. Είτε αυτό που θέλετε είναι να αποκτήσετε μια σχέση, είτε θέλετε να βελτιώσετε την υπάρχουσα αγάπη σας, είτε θέλετε να κάνετε ένα σοβαρό βήμα στην δουλειά σας, πιάστε μολύβι και χαρτί και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη . Πιθανόν να έχετε κάποια προβλήματα με την υγεία ενός μέλους της οικογένειάς σας και να πρέπει να εξασφαλίσετε έξτρα χρόνο για να ασχοληθείτε μαζί του, αλλά αυτό δεν θα σας αποδιοργανώσει τελείως. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο Πλούτωνας, ο κυβερνήτης σας, εκτός από την δύσκολη όψη με τον Ουρανό που καθορίζει το κάρμα όλης αυτής της χρονιάς, σας δίνει και πολλές παρηγοριές. Οι εξαιρετικές όψεις του με την Λίλιθ που βρίσκεται στο δικό σας το ζώδιο  και την Δήμητρα – με την οποία κάνει σύνοδο στον Αιγόκερω θα σας επιτρέψουν να επιβάλλετε τις ερωτικές επιθυμίες, αλλά θα σας φορτίσουν και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Ειδικότερα θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία σε θέματα που σχετίζονται με την δημόσια εικόνα σας και με τον τρόπο που προωθείτε τα σχέδιά σας και την δουλειά σας σε τρίτους, μέσα από μη αναμενόμενα μονοπάτια. Είναι πολύ πιθανόν γυναίκες του φιλικού σας κύκλου να σας φανούν εξαιρετικά πολύτιμες σήμερα, καθώς ίσως να σας ανοίξουν κλειστές και «δύσκολες» πόρτες για να πετύχετε τους στόχους σας. 
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η διάθεση του Κρόνου απέναντί σας εξακολουθεί να σας προβληματίζει, ωστόσο σπεύδει να σας βοηθήσει ο μεγάλος προστάτης σας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Δίας. Με την δράση του θα καταφέρετε να φέρετε σε ισορροπία το συναίσθημα με τις πολλές και ίσως δυσάρεστες υποχρεώσεις σας και θα είστε πιο δυνατοί από ποτέ, σε αυτήν την εντελώς νέα περίοδο που ανοίγει στην ζωή σας. Πιθανόν να μπορείτε να δείτε με μεγάλη καθαρότητα τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σας ενώ παράλληλα η λογική σας θα σας κατευθύνει σωστά στο τι πρέπει να κάνετε για να αξιοποιήσετε αυτές τις ευκαιρίες. Ερωτικά είστε έτοιμοι για να ζήσετε ένα πάθος πρωτόγνωρο και αυτό αφορά όχι μόνον τους αδέσμευτους, αλλά και τους δεσμευμένους που επιδιώκετε να είστε θερμοί και ερωτικοί. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Το γεγονός ότι σήμερα ο Πλούτωνα από το ζώδιό σας θα βρεθεί σε καταπληκτική σχέση με την Δήμητρα και την Λίλιθ θα σας δώσει μια αίσθηση ότι η ημέρα, ενώ ξεκινάει μουντά και θαμπά, βρίσκει ξαφνικά μια τρομερή κρυμμένη ζωτικότητα. Ο έρωτας κυριαρχεί στο μυαλό σας, πιθανόν να θέλετε να ξεφύγετε από τις υποχρεώσεις σας και να χαρίσετε μια όμορφη και θερμή έκπληξη στο ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να τολμήσετε κάτι πολύ εντυπωσιακό για να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει, εδικά αν ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Έχετε καλές ειδήσεις στον οικονομικό και εργασιακό τομέα και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ημέρα και για να κλείσετε κάποια ραντεβού που θα προωθήσουν τα σχέδιά σας. 
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Μην χάσετε την σημερινή ημέρα με άσκοπες σκέψεις για λάθη του παρελθόντος. Δείτε με καθαρότητα τα όσα έχετε καταφέρει, χωρίς υπερβολική διάθεση κριτικής, γιατί στο κάτω – κάτω ό,τι έγινε - έγινε. Κάποια λάθη που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας, κάποιες λάθος εκτιμήσεις έχετε σήμερα το παράθυρο από άποψη πλανητικών ενεργειών να τα διορθώσετε και να προχωρήσετε παραπέρα. Ερωτικά είστε πολύ δυνατοί, γοητευτικοί και γεμάτοι διάθεση να τολμήσετε πράγματα που ίσως να ξενίσουν το ταίρι σας ή τον άνθρωπο που θέλετε να προσεγγίσετε. Με διακριτικότητα και χωρίς απότομες αποφάσεις και εναλλαγές της διάθεσής σας, με σοβαρότητα, μπορείτε να κερδίσετε την συναίνεση των ανθρώπων που αγαπάτε και να τους πάρετε μαζί σας στα όρια που θέλετε να φτάσετε. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Παρά τα πολλά τετράγωνα της Σελήνης που επηρεάζουν όλα τα ζώδια του νερού, άρα και εσάς, υπάρχουν κρυφοί άσσοι στον ουράνιο θόλο από τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα οι οποίοι σας επιτρέπουν να έχετε μια πολύ όμορφη ημέρα. Τα όνειρά σας έχουν γίνει πιεστικά και βρίσκονται σε δυσαρμονία με την δύσκολη καθημερινότητά σας, αυτό είναι σίγουρο. Έχετε την ανάγκη κάποιων διαφυγών και αυτές ακριβώς τις αποδράσεις, με υγιή τρόπο, έρχεται να σας προσφέρει ο ουράνιος θόλος. Και πρώτα και κύρια σας χαρίζει μια πολύ ερωτική ημέρα. Είστε σε πολύ καλή σχέση με τον σύντροφό σας αν είστε δεσμευμένοι, ενώ για τους αδέσμευτους η ημέρα κρύβει εκπλήξεις και ευκαιρίες. Μέσα από τον έρωτα έρχεται και η απαραίτητη δύναμη να αντέξετε τις αντιξοότητες και να γίνεται πολύ δημιουργικοί.