Εξιχνιάστηκε απόπειρα δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης

Εξιχνιάστηκε απόπειρα δολοφονίας 34χρονης ιερόδουλης

 

 

 

Για την απόπειρα δολοφονίας της 34χρονης ιερόδουλης, συνελήφθη ένας 27χρονος στη Θεσσαλονίκη.
 
Στις 7 Δεκεμβρίου είχε βρεθεί η 34χρονη, από διερχόμενη οδηγό, στη διασταύρωση Βαλτοχωρίου στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκηδόνας, με εμφανή τραύματα στο σώμα της.
 
Διακομίστηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και κατόπιν σε νοσοκομείο της πόλης, όπου νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, στην τραχηλική και μετωπιαία χώρα.
 
Όπως κατήγγειλε η 34χρονη, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας εκείνης, παρελήφθη από την οδό Γιαννιτσών και επιβιβάστηκε στο φορτηγό αυτοκίνητο 27χρονου άνδρα, με σκοπό την ερωτική τους συνεύρεση.
 
Κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή του Δενδροποτάμου, ο δράστης τής επιτέθηκε απρόκλητα με μεταλλικό αντικείμενο, χτυπώντας την επανειλημμένα στο κεφάλι. Θεωρώντας ότι η γυναίκα είχε εκπνεύσει, τη μετέφερε στην περιοχή της Χαλκηδόνας και, αφού την έριξε σε αρδευτικό κανάλι, απομακρύνθηκε με το όχημά του.
 
Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα για την ταυτοποίηση του δράστη, ο 27χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας, έχοντας εκφράσει πρόθεση να αυτοκτονήσει.
 
Αφού εξετάστηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, μετήχθη στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη.
 
Σε έρευνα στο αυτοκίνητο του δράστη, εντοπίστηκε μεταλλικός σωλήνας, ο οποίος, καθ’ ομολογίαν του ιδίου, αποτέλεσε το όργανο της επίθεσης.  
 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, με δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του Νόμου περί Όπλων.