Το ημερήσιο ωροσκόπιο για την Τρίτη 13-01-2015

Το ημερήσιο ωροσκόπιο για την Τρίτη 13-01-2015

 

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο Ουρανός επιτέλους σας κάνει ένα δώρο, μετά από τόσες ταλαιπωρίες που σας επεφύλαξε. Έρχεται με μια καλή σχέση τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από τον Λέοντα να ευνοήσεις τους τομείς των παιδιών, της αναψυχής, της κοινωνικής ζωής και της διασκέδασης, των κοινωνικών ευκαιριών για προβολή και αναγνώριση. Έχετε μια θετική ημέρα, όσο κι αν ο Άρης εξακολουθεί να δυσκολεύει την ζωή σας. Φροντίστε να δείτε κόσμο και να λάμψετε με την γοητεία σας, δίνοντας έμφαση σε ανθρώπους, συνεργάτες και φίλους που τους ξέρατε από το παρελθόν . Είναι πιθανόν να βρεθείτε πάλι σε έναν κύκλο που ήσασταν και παλιά και αυτό να είναι σημαντικό και καλό βήμα στην ζωή σας, ένα νέο ξεκίνημα από μια παλιά βάση. Πιθανόν οι αδέσμευτοι να συναντήσετε και κάποιο πρόσωπο που παλιά είχατε μόνον φιλική σχέση και να το δείτε πιο ερωτικά. 
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Αφροδίτη και ο Ερμής θα ανακινήσουν από σήμερα θέματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας και την καριέρα σας, ταυτόχρονα. Είναι σε διπλή αντίθεση με τον Δία και φέρνουν μια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά που πρέπει να εξασφαλίσετε για να έχετε επαγγελματική πρόοδο και σε αυτά που οι άλλοι ζητούν από εσάς για να είστε εντάξει με τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Οπωσδήποτε θα πρέπει να βρείτε και να βάλετε προτεραιότητες. Πρέπει να βάλετε ως γνώμονα το τι θέλετε εσείς να κάνετε. Αν κάποιοι επιμένουν να σας κλέβουν όλον τον χρόνο στην δουλειά και οι άνθρωποί σας, σας χάνουν, πάρτε μέτρα. Αν από την άλλη μεριά οι δικοί σας άνθρωποι σας φορτώνουν με ενοχές για το ότι έχετε λίγο χρόνο να του αφιερώσετε, ενώ δεν είναι στο χέρι σας να κάνετε κάτι άλλο, μην ενοχοποιείτε τον εαυτό σας, εξηγείστε ήρεμα και σταθερά ότι η δουλειά δεν είναι του μπαμπά σας! Αλλά και να είναι, δεν είναι καιρός για πρίγκιπες! 
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να έχουν βγει σε αντίθεση με τον ανάδρομο Δία στον Λέοντα, κινδυνεύετε από διαφόρων ειδών και θεμάτων σκάνδαλα, με κύρια τα ερωτικά. Ίσως κάποιες ατασθαλίες σας να έρθουν στο φως με τρόπο που δεν θα μπορείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και διακριτικοί. Η ημέρα δεν είναι πολύ κατάλληλη για να παρουσιάσετε τα σχέδια σας στους άλλους, δεν υπάρχει καλή ροή ενέργειας για να φανεί η δημιουργικότητά σας. Αν ασχολείστε με τον χώρο των δημόσιων σχέσεων, των μεταφορών, του εμπορίου και της διαφήμισης, καλό είναι να πείτε λιγότερα και να ακούσετε περισσότερα από αυτά που θα σας πουν οι άλλοι για να είστε σε θέση ισχύος και να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι. 
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η Σελήνη κεντάει σήμερα από τον Ζυγό και τον 4ο Ηλιακό σας Οίκο, δίνοντάς σας πάμπολλες ευκαιρίες να χαλαρώσετε, να απολαύσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές, να λύσετε προβλήματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις σας, τις οικογενειακές κυρίως, αλλά και να δοκιμάσετε την χαρά που σας δίνει μια αλλαγή στην στάση σας. Γίνεστε πιο διαλλακτικοί και αισιόδοξοι και το γεγονός ότι αυτό σας φέρνει άμεσα οφέλη σας κάνει να σκεφτείτε ότι θα ρέπει ίσως να εγκαταστήσετε στην ζωή σας την αισιοδοξία και την συμπάθεια προς τους άλλους! Έχετε μια τάση να κάνετε ενδοσκόπηση και να λύσετε προβλήματα με το παρελθόν σας, ενώ ταυτόχρονα είστε πολύ εξομολογητικοί και ειλικρινείς με όλους τους άλλους και με τον ίδιο σας τον εαυτό. 
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο ανάδρομος Δίας από το ζώδιό σας σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ερμή από τον 7ο Ηλιακό σας Οίκο προκαλεί προβλήματα στις μόνιμες σχέσεις σας και ίσως σας φέρνει διλήμματα γύρω από μία σχέση που είχατε στο παρελθόν, που εξακολουθεί να φαντάζει γοητευτική, αλλά δεν έχετε καλή επικοινωνία με αυτό το συγκεκριμένο άτομο, όσο κι αν το θέλετε. Ίσως να έχετε την τάση να κάνετε παράπλευρη σχέση, αν είστε δεσμευμένοι. Από την άλλη μεριά η πολύ καλή σχέση του Δία με τον Ουρανό από τον 9ο Ηλιακό σας Οίκο φέρνει πολλές ευκαιρίες για επέκταση, με μια τάση να αναζωπυρώσετε στόχους και προορισμούς από το παρελθόν σας, σας δημιουργεί ενθουσιασμό και μπορεί να έχετε πολλές ευκαιρίες για ταξίδια, έρευνα, προσωπική αναζήτηση ενός νοήματος ή κάποιων λύσεων σε πάγια προβλήματά σας. 
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία στον 12ο Ηλιακό σας Οίκο έχετε μια δυνατή ημέρα, και γενικότερα περίοδο, που θα φέρει στο φως πολλά από τα κρυμμένα σας μυστικά . Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Έχετε μια τάση να αναμοχλεύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, νιώθετε ότι «κάτι έχει να σας πει ο εαυτός σας» και αυτό είναι αλήθεια . Ερωτικά θέλετε είτε κάποιον άνθρωπο που δεν επιτρέπεται να έχετε, είτε κάποιον που είναι μακριά σας, είτε κάποιον που είχατε σχέση στο παρελθόν και δεν μπορεί να φύγει από το μυαλό σας. Επαγγελματικά είναι μια καλή περίοδος, έχετε συνειδητοποιήσει ότι κάποια όρια δεν κάνει να τα ξεπερνάτε και έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για μια καλή και επωφελή συνεργασία, αφού φυσικά μετρήσετε όλα τα πιθανά ρίσκα. 
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Με την Σελήνη στο ζώδιό σας να πραγματοποιεί μια πλειάδα από καλές όψεις η ημέρα σας μοιάζει με ένα κοσμικό δώρο – έκπληξη! Μαζί με την θετική επίδραση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Ουρανού, έχετε την δυνατότητα να βάλετε μπροστά πολλά από τα σχέδιά σας, προσέχοντας όμως πολύ τον οικονομικό τομέα, μιας και ο ανάδρομος Δίας σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Ερμή, δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να έχετε οικονομικά οφέλη άμεσα. Ο 11ος Ηλιακός σας Οίκος πλήττεται από αυτήν την αντίθεση και ίσως να αντιμετωπίσετε προβλήματα, καθυστερήσεις, ματαιώσεις και αναποδιές σε ό,τι σχετίζεται με τους φίλους σας και την κοινωνική σας δράση σε ομάδες. Ας είστε προσεκτικοί στο τι θα πείτε και τι δεσμεύσεις θα αναλάβετε, μπορεί αργότερα να μην μπορέσετε να φανείτε συνεπείς. Ερωτικά σας έλκουν άνθρωποι που τους ξέρετε και τους εμπιστεύεστε. 
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Ο Πλούτωνας συμμαχεί σήμερα με την Σελήνη στον 12ο Ηλιακό σας Οίκο και σας χαρίζει υψηλή διαίσθηση, καλή σχέση με τον εαυτό σας, την δυνατότητα να δείτε πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων, αλλά και την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε με διπλωματία και έξυπνους τρόπους όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί μπροστά σας, και ειδικά την πιθανότητα κάποιων αποκαλύψεων μυστικών που δεν θέλετε να βγουν στην επιφάνεια. Αν όμως όντως συμβεί κάτι τέτοιο, αν κάποιος ή κάτι σας αναγκάσουν να παραδεχτείτε αλήθειες, τελικά θα βγείτε μέσα από τους χειρισμούς σας κερδισμένοι. Ερωτικά σας έλκουν άτομα που έχουν ευγένεια χαρακτήρα και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να είστε κοντά με έναν Ζυγό ή έναν Καρκίνο, με αυτά τα ζώδια έχετε να μοιραστείτε πολλά αυτήν την στιγμή.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η πολυπόθητη για εσάς διαφυγή από τα τρέχοντα προβλήματα δεν είναι εφικτή αυτήν την στιγμή και καλό είναι να πάρετε απόφαση ότι όλον αυτόν τον καιρό θα πρέπει να κινηθείτε σε υψηλούς ρυθμούς μόχθου και κόπου. Φυσικά έχετε πολλά εμπόδια, είστε αυτήν την στιγμή σε έναν κυκεώνα δυνάμεων που έχει σκοπό να ατσαλώσει τις δυνάμεις σας. Έχετε πολύ καθαρά μέσα στο μυαλό σας τους στόχους σας, αλλά έχετε μια τάση να παρακάμψετε τον δύσκολο δρόμο που οδηγεί σε αυτούς, και αυτό δεν γίνεται. ένας καλός τρόπος να μπείτε στην απαραίτητη ρότα, είναι να κάνετε παρέα με ανθρώπους που επίσης έχουν υψηλούς στόχους και ο ένα να παρακινεί τον άλλον. Αυτό θα είναι ωφέλιμο να το έχετε στο μυαλό σας και για τον έρωτα – ειδικά οι αδέσμευτοι. Αν διαλέξετε να προσεγγίσετε κάποιο άτομο, πρέπει να έχει υψηλή αυτοεκτίμηση και να αξίζει να είναι μαζί σας. 
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Εξακολουθείτε να εισπράττετε εντάσεις από τον ουράνιο θόλο και τον Κρόνο, αλλά έχετε και κάποια παρηγοριά. Η καλή σχέση της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Πλούτωνα από το ζώδιό σας θα σας φέρει μια μέρα που θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με θέματα τα οποία αφορούν κυρίως τον ερωτικό τομέα. Είναι φανερό ότι θα έχετε μια πολύ έντονη ημέρα σε αυτό το πεδίο, με πιθανή μια πολύ μοιραία και σημαντική γνωριμία οι αδέσμευτοι, αλλά και γεμάτοι ερωτισμό οι δεσμευμένοι. Το γεγονός ότι η ημέρα σας έχει αυτόν τον καρμικό χαρακτήρα σε επίπεδο ερωτικό, μπορεί και να είναι το κλειδί για να λύσετε και μια σειρά από άλλα προβλήματα, με απρόβλεπτους και αναπάντεχους τρόπους. Ο έρωτας έχει πάντα την τάση να μας βγάζει από αδιέξοδα, αφού όλα μοιάζουν δευτερεύοντα μπροστά του…
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Οι πολύ καλές όψεις του Ουρανού ήρθε η ώρα να σας ξεκουράσουν από το μόνιμο και μεγάλο φορτίο του τετραγώνου του με τον Πλούτωνα. Η καλή επίδραση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Δία σας γεμίζουν αισιοδοξία, φέρνουν ευκαιρίες για επαγγελματική επέκταση και σας χαρίζουν εύνοια σε πολλούς τομείς. Μπορείτε να είστε και πολύ κοινωνικοί και αγαπητοί, αλλά και πολύ αισιόδοξοι και γεμάτοι πρωτοτυπία. Αν και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχάσετε ότι η δύσκολη αυτή εποχή δεν αντέχει και δεν ευνοεί μεγάλα ανοίγματα, μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε μια νέα συνεργασία, αλλά και σε έναν νέο έρωτα ενδεχομένως, αν είστε αδέσμευτοι. Καλό είναι να φροντίσετε, παρά τους έντονους ρυθμούς σας, να εξασφαλίσετε και κάποια χαλάρωση, είστε πολύ κουρασμένοι. 
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η ημέρα σας, παρά τις όποιες δυσκολίες είχατε να αντιμετωπίσετε τόσον καιρό, φαίνεται επιτέλους να σας ευνοεί. Ίσως το τετράγωνο του ήλιου με την Σελήνη να σας προβληματίσει λίγο για θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας, αλλά έχετε πολλά όπλα στο πλανητικό σας οπλοστάσιο για να τα πολεμήσετε. Με δεδομένο ότι για καιρό τώρα αντιμετωπίζετε προβλήματα σε πολλά πεδία, το γεγονός ότι έχετε μια αξιόλογη και θετική ημέρα πρέπει να το αξιοποιήσετε στο έπακρο. Κάντε επαγγελματικές συναντήσεις, βελτιώστε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας, δώστε προτεραιότητα στην επίλυση πρακτικών προβλημάτων και χαλαρώστε το βράδυ με καλή συντροφιά για να πάρετε δυνάμεις.