Μήπως η κυβέρνηση θα πρέπει να "αποσύρει" τον Γιάννη Στουρνάρα;

Μήπως η κυβέρνηση θα πρέπει να

"Ο Υπ. Οικονομικών έχει πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα" τονίζει σε γραπτή δήλωσή του ο Χαράλαμπος Κόκκινος. Ο επικεφαλής του συνδαυσμού "Νέα Εποχή για τα Νησιά μας" ασκεί σκληρή κριτική στον Υπουργό Οικονομικών με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού στο θέμα της υπερφορολόγησης των Ελλήνων πολιτών, αλλά και του ΦΠΑ στα νησιά μας. Ο κ. Κόκκινος κάνει λόγο για παλινωδίες του υπ. Οικονομικών και για δηλώσεις που υποτιμούν την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού. Παράλληλα δειρωτάται αν η κυβέρνηση μαζί με την απόσυρση των αυτοκινήτων θα ήταν σκόπιμο να "αποσύρει" και τον υπουργό οικονομικών. Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του κ. Κόκκινου.

"Αλλεπάλληλες ΄΄ψυχρολουσίες’’ δέχεται η κοινωνία μας. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών κου Στουρνάρα στην εφημερίδα LIBERATION (τις οποίες έτρεξε να ανασκευάσει η κυβέρνηση και να διαψεύσει αργότερα ο κος Στουρνάρας) για κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, έφερε αναστάτωση και δικαιολογημένη οργή.
 
Μετά από διαρροές και τις διαψεύσεις που ακλούθησαν για ΄΄λουκετα΄΄ σε ΔΕΥΑΡ, ΡΟΔΑ και άλλων δημοτικών επιχειρήσεων – που θα σημαίνει ανεργία και φτώχεια – στο στόχαστρο μπήκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ.
 
Δυστυχώς τα λογιστικά ΄΄τρικ΄΄ και γενικά οι αριθμοί δείχνουν να υπερισχύουν του ανθρώπινου παράγοντα. Οι πιέσεις των δανειστών και των ΄΄τοκογλυφων΄΄ οδηγούν τον Υπουργό Οικονομικών σε ανακοινώσεις που εξοργίζουν την κοινωνία μας και σε διαψεύσεις που γελοιοποιούν τον ίδιο.
 
Γεννιέται συγχρόνως το ερώτημα , πόσο θα ανέχεται η κυβέρνηση τις παλινωδίες του κου Στουρνάρα και πόσο θα αντέχει ο ελληνικός λαός τα μέτρα  λιτότητας και την υποτίμηση της νοημοσύνης του.
 
Ο κος Στουρνάρας προκαλεί συχνά. Έχει επιλεκτική μνήμη όσον αφορά τους υπεύθυνους για την εμπλοκή της χώρας στο μνημόνιο, βρίσκεται έκτος πραγματικοτητας και δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την πίεση που νιώθει η κοινωνία. Οι δηλώσεις του για χαμηλή φορολόγηση των Ελλήνων!!! Σε συνδυασμό με τα αντιλαϊκά μέτρα που προωθεί δείχνουν ότι έχει πάρει ΄΄διαζυγιο΄΄ με την πραγματικότητα.
 
Πρόσφατα ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση ότι το μέτρο της ΄΄αποσυρσης΄΄ των αυτοκινήτων θα παραταθεί. Μήπως πρέπει να ΄΄αποσυρει΄΄ και τον Υπουργό Οικονομικών;".