Τα ζώδια της Δευτέρας 12-01-2015

Τα ζώδια της Δευτέρας 12-01-2015

 

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε διάθεση να δώσετε λύσεις σε ό, τι σας απασχολεί. Η έμπνευση και η διαισθητικότητά σας θα σας κάνουν πολύ δημιουργικούς και εφευρετικούς. Θα πιστεύετε πως ήρθε η ώρα για να επιφέρετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Τα σχέδιά σας θα έχουν ιδιαιτερότητα και μεγάλη προβλεπτικότητα σχετικά με το μέλλον σας είτε στον αισθηματικό είτε στον επαγγελματικό τομέα. Κάποια προβλήματα θα προκύψουν από τις αντιδράσεις του περίγυρού σας, συγκρατηθείτε και αντιδράστε με χιούμορ . Προσέξτε τον τρόπο που θα εκφράσετε τα σχέδιά σας και τις απόψεις σας, με την ευγένεια και την σταθερότητα μπορείτε να έχετε τα ποθούμενα αποτελέσματα.
 
Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια δυσκολία να προσαρμοστείτε στην ρουτίνα της καθημερινότητας και θα ασχοληθείτε κατ’ αρχάς με πράγματα που μάλλον δεν θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Μην γίνεστε αδρανείς και προσπαθήστε έγκαιρα να συμμετέχετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες . Πριν το απόγευμα θα βρεθείτε ενώπιον κάποιου προβλήματος για το οποίο θα χρειαστεί να λογοδοτήσετε, μην το παραμελείτε και φροντίστε να είστε ενήμεροι. Από το απόγευμα και μετά η επίδραση του Άρη που εισέρχεται στους Ιχθείς θα σας κάνει πιο μαχητικούς, ευγενείς και ερωτικούς. Κάποιες συναντήσεις με νέα πρόσωπα θα σας ευχαριστήσουν και θα σας βοηθήσουν.
 
Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα είστε μια στη ζέστη και μια στο κρύο, αυτή η συνεχής διαφορετική συναισθηματική κατάσταση θα προκύπτει από τις συνεχείς εναλλαγές των αποτελεσμάτων κάποιων δράσεών σας. Θα βρίσκεστε είτε μπροστά στην επιτυχία, είτε μπροστά στην αποτυχία, χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις. Λογικό είναι να αισθάνεστε εξαντλημένοι, θα ήταν καλό να μην προσπαθήσετε να διορθώσετε τα αποτελέσματα αυτά διότι θα υποπέσετε σε μεγαλύτερα λάθη . Η επίδραση της εισόδου του Άρη στους Ιχθείς θα σας φέρει αντιμέτωπους με τον σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματά σας και τις ανάγκες σας.
 
Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με κάποιες παλιές εκκρεμότητες που θα αποβούν ωφέλιμες στο άμεσο μέλλον . Θα είστε πολύ επικοινωνιακοί έχοντας την εύνοια του Άρη που εισέρχεται στους Ιχθείς και θα μπορείτε να συζητήσετε και να επιδιώξετε κάποιες διευκολύνσεις από τους ανωτέρους σας. Ακόμη θα είναι μια καλή ημέρα για να δείτε κάποια θέματα συνεργασιών με ισχυρά άτομα. Οι οικογενειακές όπως και οι κοινωνικές σας σχέσεις  θα είναι πολύ καλές και κάποια θέματα του παρελθόντος θα εξομαλυνθούν. Με τον σύντροφό σας οι σχέση σας θα γίνει περισσότερο ερωτική και αν είστε μόνοι καιρός να κάνετε γνωριμίες.
 
Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε την ευκαιρία να μην υπάρχουν τέτοια ζητήματα που έχουν μεγάλες απαιτήσεις και που χρειάζονται την προσοχή σας. Θα είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα όπου θα συναντηθείτε με άτομα που σας εκτιμούν και θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση, σιγουριά και ηρεμία . Θα είστε πολύ κομψοί και θα έχετε διάθεση να περάσετε μια ιδιαίτερα ευχάριστη μέρα με τον σύντροφό σας. Θα έχετε κατανόηση των αναγκών του και θα θέλετε να τον ευχαριστήσετε. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες ή να δείτε με διαφορετικό τρόπο κάποιο γνωστό σας άτομο που μέχρι τώρα δεν είχατε κατανοήσει πόσο ελκυστικό είναι.
 
Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε διάθεση να κάνετε πολλά πράγματα και να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες . Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται και να μην είστε τόσο κριτικοί απέναντι σε ανθρώπους που σας υποστηρίζουν. Προσέξτε τα λάθη των επιλογών σας και μην τα υποστηρίζεται, αλλά προσπαθήστε να τα κατανοήσετε. Η επιρροή της εισόδου του Άρη στους Ιχθείς, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με προβλήματα, τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με τον επαγγελματικό σας χώρο. Μην επιμένετε σε κάτι που δεν καταλάβατε και ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό που προσπαθούν οι άλλοι να σας εξηγήσουν. Δείξτε αυτοσυγκράτηση.
 
Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε διάθεση να αναλάβετε δράση πάνω στα θέματα που σας απασχολούν. Κάποια ζητήματα οικογενειακά θα τα επιλύσετε και θα μπορέσετε να κάνετε τους άλλους να αισθανθούν μεγαλύτερη σιγουριά. Θα έχετε έμπνευση και θα είστε πολύ παραγωγικοί σε νέες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Θα βρεθείτε με φίλους και θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε νέες και ωφέλιμες γνωριμίες. Στον αισθηματικό τομέα θα μπορείτε να βρεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να εκφράσετε τα αισθήματα που τρέφετε γι’ αυτό. Γενικά ξεκινά μια περίοδος που θα είστε πολύ δραστήριοι αλλά και ανεξάντλητοι σε ιδέες.
 
Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Σήμερα είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και θέλετε να έρθετε σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους και να ανταλλάξετε απόψεις. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα κοινωνικά ζητήματα και θέλετε να βρείτε λύσεις μαζί με τους άλλους. Θέλετε να κάνετε σχέδια και να τα προγραμματίσετε, θα πρέπει να ξέρετε ό, τι οι επόμενες εβδομάδες θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς. Πιθανόν να χρειαστεί να αλλάξετε κάποιες συνήθειές σας και να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες. Η επιρροή του Άρη που εισέρχεται στους Ιχθείς σας ευνοεί να επιλύσετε προκλητικά προβλήματα που αντιμετωπίσατε. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ευνοείται, θα υπάρχει πάθος και ρομαντισμός, όπως και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.
 
Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Το χιούμορ σας και η δυνατότητα να είστε εφευρετικοί μπορούν να σας βοηθήσουν σήμερα να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα που θα προκύψουν από λάθη άλλων. Θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με φίλους σας που έχετε εμπιστοσύνη και να τους ζητήσετε να σας βοηθήσουν στην κατανόηση των πτυχών του κάθε προβλήματος. Να είστε προσεκτικοί και επιμελείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για το επόμενο διάστημα και να μην αφαιρείστε, διότι η επιρροή της εισόδου του Άρη στους Ιχθείς σας κάνει να παίρνετε εύκολα επιπόλαιες αποφάσεις . Στη σχέση σας με τον σύντροφό σας μην επιδείξετε εγωισμό και αδιαλλαξία, φροντίστε να κατανοήσετε της ανάγκες του.
 
Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε μια μέρα που θα μπορούσατε να ενημερωθείτε για τα πάντα που σας απασχολούν και να κάνετε κτήμα σας ενδιαφέρουσες απόψεις και γνώσεις. Αποφύγετε να εκφράζετε πιθανές αντιρρήσεις ή παρατηρήσεις που θα κάνουν τους άλλους να αδιαφορήσουν ή να προσβληθούν και θα σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Αποδείξτε ότι είστε πολύ καλοί ακροατές, ίσως και μαθητές. Οι σχέσεις σας με τους φίλους σας, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε κάποια συναισθηματική αμηχανία. Ενώ με τον σύντροφό σας θα ζήσετε μια έντονα ερωτική και αισθησιακή βραδιά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δείξετε στο άτομο που ενδιαφέρεστε την ρομαντική σας διάθεση.
 
Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 
 
Θα είστε γεμάτοι νέες ιδέες, με έμπνευση και διορατικότητα που θα σας δίνουν αισιοδοξία για τα σχέδιά σας για το μέλλον . Ειδικά οι γεννημένοι τον Ιανουάριο θα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα που πριν θεωρούσατε απίθανα δύσκολα. Τώρα μπορείτε να εμπνεύσετε και τους άλλους να συμμετέχουν στις δικές σας προσπάθειες και να οδηγηθείτε στην επιτυχία σε κάθε τομέα, κυρίως όμως στον επαγγελματικό. Στον αισθηματικό τομέα η χιουμοριστική και ευχάριστη διάθεσή σας, θα σας προσδώσει ιδιαίτερη γοητεία και θα έχετε την δυνατότητα να απολαμβάνετε την αισθηματική σας σχέση με ειλικρίνεια αλλά και με πάθος . Αν είστε μόνοι θα σας παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες.
 
Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο
 
Θα έχετε καλή διάθεση και θα μπορείτε να ασχοληθείτε με τα θέματα που θα προκύψουν. Μόνο κάποια σειρά λαθών μπορεί να σας κουράσει, αλλά θα μπορούσατε να τα ξεπεράσετε δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και στην γνώμη σας. Μετά το απόγευμα κάποιο οικογενειακό μυστικό ή κάτι προσωπικό που θα εμφανιστεί στο προσκήνιο θα σας αναστατώσει, αλλά θα ήταν καλύτερο να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην ενδώσετε στην αδιακρισία και στην κακοήθεια των άλλων. Η σχέση με τον σύντροφό σας έχει όλες τις προϋποθέσεις να απογειωθεί με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε μοναδικές στιγμές με νέα άτομα.