Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος για τη δολοφονία του Κουμανταρέα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 25χρονος για τη δολοφονία του Κουμανταρέα

 

 

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.
 
Ο κατηγορούμενος εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου φώναξε "είμαι αθώος, δεν έχω κάνει τίποτα, τον αγαπούσα αυτόν τον άνθρωπο".
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι συμμετείχε στο φόνο και τη ληστεία, υποστηρίζοντας ότι ο συγγραφέας, με τον οποίο διατηρούσαν σχέση φιλίας, ήταν ευεργέτης του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε ότι εκείνο το βράδυ είχε πάει με τον συγκατηγορούμενό του στο σπίτι του συγγραφέα προκειμένου να τους δανείσει χρήματα, κάτι που συνήθιζε να κάνει.
 
Παραδέχτηκε ότι ήταν στο διαμέρισμα, αλλά είπε ότι δεν γνώριζε πως ο κ. Κουμανταρέας είχε χρήματα, πόσο μάλλον ότι είχε μετρητά από την πώληση ακινήτου στην Κηφισιά.
 
Ο 25χρονος φέρεται να είπε ακόμη ότι γνώρισε τον συγγραφέα πριν από εννέα χρόνια, είχαν σχέση εμπιστοσύνης και πως τον λάτρευε.
 
«Τον θεωρούσα κάτι λιγότερο από πατέρα μου. Δεν θα μπορούσα να του κάνω κακό» φέρεται να ανέφερε.
 
Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο συνεργός του 25χρονου, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στις αρχές.